marți, 14 august 2007

Simona Sensual, nu te teme!

Cel mai dur jucator de Local Kombat din Romania, Catalin Morosanu, zis si 'Moartea din Carpati', ii sare in ajutor Simonei-Sensual. Dupa ce a citit in Libertatea despre problemele pe care le are blonda, Catalin a promis ca o va apara de fanul care o ameninta cu moartea.
Salvarea Simonei-Sensual ar putea veni de la Catalin Morosanu, cel mai inrait luptator din circuitul Local Kombat. Sportivul vrea sa o apere pe vedeta rubricii Vremea de barbatul misterios care o ameninta cu moartea si spune ca, daca e nevoie, va veni de la Iasi la Bucuresti sa aiba grija de ea. 'Cand am auzit ca Simona are probleme m-am gandit imediat sa o ajut. Nu mi se pare normal ca toti obsedatii sa atenteze la viata fetelor frumoase. Cred ca acest individ profita de faptul ca Simona este neajutorata, doar ca acum lucrurile s-au schimbat. Sa vedem acum daca mai are curaj sa se ia de ea', ne-a declarat Morosanu. "Acum sper ca individul sa ma lase in pace"Simona l-a vazut pe Morosanu luptand si a spus despre el ca i se pare unul dintre cei mai curajosi din breasla. 'Cui nu i-ar placea sa-i poarte de grija Catalin Morosanu?', ne-a spus Simona, care e acum ceva mai linistita, de cand stie ca o va 'veghea' luptatorul din Local Kombat. 'Sper ca individului care ma ameninta cu moartea sa i se faca frica atunci cand il va vedea pe Catalin si sa nu mai aiba curaj sa ma ameninte', ne-a mai spus vedeta.
S-a antrenat intr-o cusca
Catalin Morosanu are 23 de ani si face lupte de doi ani si jumatate. Este cunoscut ca fiind un tip extrem de dur, fara frica de adversari. Dovada o face si faptul ca a acceptat sa se bata cu celebrul Stefan Leko, in luna mai, la Gala K 1 din Romania.
Catalin locuieste in Iasi si se pregateste acum pentru urmatoarea lupta, unde va avea un adversar la fel de puternic precum Leko. 'Moartea din Carpati' si-a aratat latura agresiva cu cateva zile inainte de Gala K1 de la Iasi, cand s-a antrenat inchis intr-o cusca pentru ca nu mai putea fi tinut in frau de colegi, dar si intr-un clip in care ii arata adversarului ce urma sa pateasca, rupand capul unei papusi cu gura.




sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: