sâmbătă, 4 august 2007

Crina Abrudan la plaja - la mare


Deveniti un cuplu in timpul turneului national organizat de Antena 1, liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu, si prezentatoarea stirilor sportive, Crina Abrudan, si-au luat, la sfarsitul lunii iulie, o scurta vacanta pe litoral. Basistul nu s-a dezis nici de aceasta data de stilul sau nepasator, nefacand risipa de gesturi tandre fata de iubita sa. Dezinvolt, el a defilat prin statiune la bustul gol, facand abstractie de faptul ca blonda lui partenera purta o bluza din dantela. Nici pe plaja, lucrurile nu au stat diferit. Marian Ionescu a preferat sa-si manifeste grija de la distanta fata de Crina, care se confrunta cu o premiera. Paparazzii Cancan l-au surprins pe basist framantandu-si pantalonii pe mal, in timp ce blonda se urca, pentru prima oara in viata ei, pe un ski-jet. Cu toate ca a urmarit-o cu privirea, artistul nu s-a incumetat sa intre in mare, de teama sa nu-si ude slipul. In concluzie, stirista Antenei 1 a fost nevoita sa se multumeasca doar cu sprijinul moral al iubitului ei, detaliile tehnice si suportul fizic primindu-le de la ajutoarele specializate. Usor stangace, Crina a reusit, dupa o serie de incalecari si descalecari spectaculoase, sa dea o tura in larg. Din pacate, la sosire, nu a primit aplauze, intrucat basistul se retrasese, intre timp, la umbra, in cortul celor care inchiriau aparatele.
Carmin, nelipsit din ecuatie. Ca si in alte ocazii, si la mare, Crina a trebuit sa imparta compania lui Marian cu fiul acestuia. Pe plaja sau la plimbare, Carmin a fost nelipsit din preajma tatalui sau, nu o data Crina fiind trecuta, la propriu, in planul al doilea pe acest considerent.



Sursa: cancan.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ce are pe ea? E ca o geaca ,, nu ii e cald asa? Pare dragut cuplul asta insa oare tine relatia asta?

Anonim spunea...

Avea vesta de salvare, din cate se vede se dadea cu sky jet-ul. Si eu cred ca le sta bine impreuna si se potrivesc. Pacat ca din nou presa intra cu picioarele in viata persoanelor publice. Pacat de articolele care s-au scris despre ei. Sunt un cuplu frumos.

Anonim spunea...

Da sunt un cuplu superb. Insa pe cand nunta daca se potrivesc asa bine trebuie sa se ia nu sa stea asa pacatosii de ei.

Anonim spunea...

niste pacatosi ,, o sa ii vada cel de sus ca sunt de pacatosi

dabar spunea...

nu e rau. e ceva obisnuit.