luni, 6 august 2007

Adrian Paduraru din nou tatic


Adrian Paduraru, iubitul Mioarei Mantale, a devenit tatic. Fosta lui partenera, interpreta de romante Silvia Lungeanu, a nascut in urma cu o luna si jumatate un baietel. Chiar daca deja se fac pregatiri pentru botezul micutului, Adrian nu si-a vazut pana acum fiul si nici nu s-a interesat de soarta lui.
Nasterea a avut loc prin cezariana, la maternitatea din incinta Spitalului Elias din Bucuresti. Baietelul, care va fi botezat Andrei Cristian, este sanatos si a avut la nastere 53 cm si 3,800 kg. Familia si apropiatii Silviei spun ca micutul seamana perfect cu tatal sau, Adrian Paduraru, actorul ce s-a facut cunoscut mai ales cu rolul sau din productia 'Declaratie de dragoste'.
Sambata, micutul va fi botezat. Nici in timpul spitalizarii si nici in perioada urmatoare, iubitul prefectului Capitalei nu a dat vreun semn de viata. Acum, Silvia se pregateste de botezul micutului, care va avea loc sambata, insa nici aici Adrian nu si-a anuntat prezenta. Surse din anturajul actorului sustin ca venirea pe lume a baietelului ar putea sa-i afecteze artistului relatia pe care o are cu Mioara Mantale, acesta fiind si motivul principal pentru care Adrian Paduraru nu a dat semne pana in prezent ca ar dori sa-si faca datoria de parinte.
Actorul mai are o fiica
Relatia lui Adrian cu Silvia a luat sfarsit in primele luni de sarcina ale femeii. Actorul mai are o fiica, in varsta de 15 ani, rezultata dintr-o casnicie anterioara.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: