luni, 13 august 2007

Ce preturi au vedetele noastre

Cele mai sexy aparitii feminine din muzica romaneasca si-au pregatit pentru aceasta vara pentru spectacolele pe care le sustin prin toata tara coregrafii care te lasa fara glas. Cateva miscari lascive si cateva dansatoare indraznete costa intre 600 si 5.500 de euro. Iar daca show-ul se desfasoara intr-un cadru privat, senzatia este si mai puternica.
Nicoleta Luciu iti poate iesi din tort in schimbul a 1.200 €
Nicoleta Luciu nu renunta la actorie pentru muzica, ea incercand sa imbine ambele meserii intr-un mod placut. Se pare ca vedetei ii prind foarte bine orele petrecute pe platourile de filmare de la Buftea, caci in spectacolele pe care le sustine alaturi de dansatoarele sale se descurca de minune. Cele doua tinere care o insotesc fac adevarate show-uri erotice, completate fireste de prezenta Nicoletei. Ea insasi ii incita pe spectatori, iar cand vine vorba sa o tii in brate pe cea mai sexy femeie din Romania, nici nu te gandesti ca onorariul ei este de 1.200 de euro.

Trident - 800 €
Cele trei gratii blonde de la Trident nu au reusit sa se faca remarcate prea mult pentru vo-cea lor deosebita, insa trupurile lor zvelte nu au putut trece neobservate. Mai ales daca isi si dezgolesc anumite parti ale corpului. Toate astea pentru 800 de euro.
Laura Andresan face spectacol total - 600 €
Laura Andresan este de departe una dintre cele mai fierbinti aparitii din muzica romaneasca. Nu are deloc inhibitii, iar in show-urile pe care le sustine, cei prezenti au parte de imagini fierbinti cu ea si cu dansatoarele ei, adica pot vedea live saruturi, imbratisari si dansuri lascive, toate acestea pentru 600 de euro.

Anna Lesko te farmeca pe loc pentru 1.200 €
Anna Lesko nu mai are nici un iubit celebru, dar nici nu are nevoie. Si-a luat doua dansatoare cu care colinda tara in lung si in lat, prin diverse cluburi sau pe la concerte. Bustul ei impresionant taie rasuflarea barbatilor prezenti. Coregrafia pregatita de Anna si de fetele sale merita pe deplin cei 1.200 de euro.

Loredana are cea mai scumpa prestatie - 5.500 €
Loredana are vechime pe scena muzicala. Ea a reusit totdeauna sa se adapteze la cerintele publicului, iar cand si-a dat seama ca trebuie sa-si lase la vedere chiloteii, a facut-o fara prea mari retineri. O artista complexa, Loredana nu canta insa fara 5.500 de euro.
Andreea Banica, scumpa dar buna - 1.600 € Andreea Banica este cu siguranta o cantareata dorita de multi la petrecerile lor. Insufleteste atmosfera, canta alaturi de public si danseaza cu foc cu cei prezenti, dar si... pe cei prezenti. Andreea stie sa faca show, meritandu-si astfel onorariul de 1.600 de euro.
Andreea Balan vine cu dansatoarele - 800 €
Andreea Balan nu mai este o simpla pustoaica si lasa sa se vada acest lucru in ultimul sau videoclip. Si publicul prezent la spectacolele sale observa ca Andreea s-a maturizat si mai vede ca pentru 800 de euro ea face un adevarat spectacol alaturi de dansatoarele ei.

Daniela Gyorfi stie cum sa te duca in al noualea cer - 1.200 €
Daniela Gy?rfi este o artista care a reusit sa-si pastreze fanii de-a lungul anilor prin muzica, dar si prin look-ul sau mereu actualizat. Pe scena, Daniela este o adevarata explozie de energie si de sexualitate. Cei care au fost la concertele ei sau la petrecerile unde a fost invitata stiu acest lucru, iar sumele pentru care Daniela ii face pe barbati sa se simta ca in al 9-lea cer sunt cuprinse intre 800 si 1.200 de euro.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: