marți, 7 august 2007

Oana Roman este inca curtata de Pasat


Fiica lui Petre Roman, Oana, s-a despărţit de iubitul ei în vârstă de doar 22 de ani, Carlo. După promisiuni de vacanţă şi planuri de viitor pe care cei doi şi le-au făcut, Oana a decis că e mai bine să rupă legătura cu iubitul ei, dezamăgită de comportamentul acestuia.
Oana Roman şi tânărul ei iubit, Carlo, s-au ... Oana Roman, fiica cea mică a fostului premier post-decembrist Petre Roman, a trăit o poveste de dragoste alături de Cornel Păsat, la vremea aceea declarând că stripperul este iubirea vieţii ei. Deşi s-au despărţit în urmă cu doi ani, cei doi au rămas buni prieteni, ba, mai mult, vorbesc zilnic şi se sfătuiesc în privinţa emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, "Bară la bară". După o perioadă în care Oana a fost singură, ea a continuat să spere că îşi va găsi perechea. Aşa părea să se şi întâmple când, în urmă cu o lună, l-a întâlnit pe Carlo, un tânăr mult mai mic decât ea. Relaţia a mers bine la început, ba chiar cei doi îşi făcuseră şi planuri de vacanţă. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, astfel că, recent, cei doi s-au despărţit. De mai bine de o săptămână ea iese în oraş singură, cel mai recent eveniment monden la care a participat fiind Fashion Summer Week, organizat în staţiunea Mamaia.
Cornel Păsat o curtează din nou?
Dacă e să ne luăm după ultima declaraţie a lui Cornel Păsat, care susţinea cu tărie că încă o mai iubeşte pe Oana, chiar dacă necondiţionat, sunt şanse mari ca cei doi să reia legătura. Mai mult, în momentul în care ea şi-a schimbat look-ul, adoptând o tunsoare franţuzească, acesta a complimentat-o minute în şir.

Niciun comentariu: