joi, 2 august 2007

Catalina Ciobanu din Ploieşti va ajunge la Milano

La Hotelul Ramada Bucharest North, miercuri seară, un juriu exigent condus de preşedintele Elisabeta Lipă a evaluat şi apoi a dat verdictul final în cazul frumuseţii. Concursul Look Model Of Year, ajuns la cea de-a cincea ediţie, a devenit marea şansă de promovare pe plan internaţional pentru Ciobanu Cătălina, o codană de 17 ani din Ploieşti.
Patru fete şi doi băieţi focoşi din formaţia Star Fix au încălzit la început atmosfera deja saturată de obişnuitele conversaţii “de salon”. Au făcut de toate: dansuri sportive, latino, dar şi un număr de tango. Atât de veridic executat, încât solista, ridicată cu foc de partenerul ei, a ajuns cu tocul până-n tavan. Prezentatorii Mihaela Şerban şi Eduard Ionescu s-au dovedit a fi şi ei plini de energie. Mihaela dorea mult să converseze. Chiar şi cu sala, căreia îi adresa tot felul de întrebări. “E o artistă extraordinară, nu?”, a cerut ea opinia publicului după recitalul Andrei. “Daaa...”, s-a auzit într-un final de la mese, unde lumea începuse să zâmbească. “Doresc să descoperim noi talente, aşa că vă prezint un creator de modă care poate îl va întrece şi pe Cătălin Botezatu”, a mai spus Mihaela. O fi Mircea Stănuleţ talentat (şi, într-adevăr, colecţia sa inspirată din viaţa pictoriţei Frida Kahlo s-a dovenit inedită), dar nu se face să prezici că va fi ăl mai tare de la prima prezentare-n Bucureşti.
NUMĂRUL UNU. Deşi erau anunţate 20 de concurente, pe podium nu au defilat decât 16. Să fi intrat la apă restul, având în vedere precipitaţiile abundente de miercuri? Fetele s-au descurcat binişor, dovedind că le-au prins bine cele şapte zile de pregătire oferite de Hotelul Ramada. Elisabeta Lipă, preşedintele juriului, a urcat pe scenă şi din prea mult zel a încurcat puţin borcanele. “Locul 1 se acordă numărului 1!”, a spus ea, rectificând apoi cu umor: “De fapt, numărului 3. Ce să fac, dacă-mi place mereu numărul 1!”.
Cu 1.000 de euro mai mult în cont
86-66-90. 1,80 şi 60 de kilograme. Aşa arată noua frumuseţe descoperită de Look Model Of Year. Numele ei: Cătălina Ciobanu (foto). Contul ei: mai mare cu 1.000 de euro de miercuri. Câştigătoarele locurilor al doilea şi al treilea se vor “consola” cu câte o excursie de şapte zile în Grecia. Iată-le pe norocoase: Carpan Otilia (argint) şi Georgescu Adriana (bronz). Ca să nu rămână cu frumoasa-i buză umflată, şi sora ei geamănă, Georgescu Mihaela, concurentă la rândul ei, a devenit imaginea centrului de înfrumuseţare Cosmopolitan Cosmetics. Mezina concursului, Păun Ramona Alexandra (15 ani), a primit premiul de popularitate, iar Frâncu Daniela Cristina din Piteşti a obţinut un premiu special.

sursa: jurnalul.ro

Niciun comentariu: