miercuri, 8 august 2007

Marimea uneori chiar conteaza

'Nu conteaza ca esti mic/Daca te pricepi un pic'. Asa suna in urma cu cativa ani o reclama care s-a transformat imediat intr-o gluma cu tenta sexuala. Dovada ca publicitatea este uneori mincinoasa. Adevarul, dureros pentru barbati, este ca multe femei considera ca marimea chiar conteaza. Libertatea va prezinta azi lista VIP-urilor masculine care nu au de ce sa-si faca griji. Ei sunt cei mai dotati, cel putin asa sustin fostele lor iubite.
Locul 1- Florin Prunea 30 de cm
Despre Florin Prunea au circulat intotdeauna zvonuri privind dimensiunile uriase ale sexului sau. Pe vremuri, Danut Lupu glumea pe seama lui Prunea spunand ziaristilor: 'Nu a avut jucarii cand era mic si probabil s-a jucat cu ea mai mult in tarana'. De asemenea, suporterii dinamovisti il intrebau pe Prunea, la mijlocul anilor ?T90, daca prinde frecventa Pro tv cu penisul sau. Florin Prunea (39 de ani) e casatorit de peste 10 ani si are o fetita. Legenda spune ca in zilele bune Prunea 'atinge' 30 cm.


Locul 2 - Fizz 24 de cm
Protagonistul unui film erotic, fost cantaret, actualmente om de afaceri, Bogdan Croitoru, alias Fizz, a trecut in urma cu doi ani pe la un cabinet de chirurgie estetica pentru a-si mari penisul. Dupa operatia care l-a costat peste 2.000 de euro, cantaretul declara ca a ajuns de la 20 cm la 24 cm lungime. Fostele lui prietene sustin ca nu minte. Intre timp, Bogdan a renuntat la showbiz, dar a ramas cu faima de barbat foarte dotat.

Locul 3 - Stefan Banica jr 23 de cm
Stefan Banica jr, sotul Andreei Marin, se afla si el pe lista celor mai dotati barbati din Romania. O fosta iubita de-a sa sustine ca dimensiunea penisului lui Banica depaseste 23 de cm si ca a fost barbatul cu cel mai mare organ sexual pe care l-a cunoscut.


Locul 4 - Florin Piersic jr 22 de cm
Florin Piersic jr nu e numai un cunoscut actor, ci se pare ca este celebru si pentru dimensiunea penisului sau. Una din fostele sale iubite a declarat pentru Libertatea ca barbatia lui Florin 'are dimensiuni impresionante, peste 22 de cm' si ca, oricat ar parea de surprinzator, acesta a fost si motivul pentru care s-au despartit. In prezent, Florin Piersic jr e casatorit cu actrita Dorina Chiriac, cu care are si un copil.


Locul 5 - Tudor Chirila 20 de cm
O fosta iubita a solistului de la trupa 'Vama', Tudor Chirila, a ramas impresionata de felul in care acesta face dragoste si mai ales de dimensiunile penisului sau. 'Tudor este foarte patimas si nesatul in pat. Dupa ce face dragoste, nu adoarme. Are un corp frumos, armonios, iar lungimea penisului sau cred ca ajunge la 20 centimetri', a povestit pentru Libertatea fosta iubita a lui Tudor. Cantaretul are, de opt luni, o relatie cu vedeta tv Andreea Raicu.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: