miercuri, 15 august 2007

Iubitul lui Cheeky Girl, a venit in Romania

Gabriela de la Cheeky Girls s-a operat ieri la rinichi. Interventia a avut loc intr-o clinica particulara din Cluj, iar pacienta a fost insotita doar de tatal ei, singurul din familie care a avut acces in cladire. Iubitul cantaretei, Lembit Opik, a ajuns la Cluj ieri dupa-amiaza si i-a adus Gabrielei numeroase cadouri.
Gabriela Irimia, una dintre surorile Cheeky Girls, a suportat ieri o interventie medicala cu ultrasunete pentru eliminarea pietrelor de la rinichi. Tanara avea dureri in zona lombara de mai multa vreme si a aflat in urma testelor medicale ca are multe pietre la rinichi. Ea s-a decis sa suporte interventia cu ultrasunete la o clinica din Cluj, unde se va opera peste cateva zile si la sani, pentru a-si inlocui implanturile cu silicon. Ieri dupa-amiaza a ajuns la Cluj si iubitul ei, Lembit Opik. Acesta a plecat din Marea Britanie cu un avion al companiei Malev si a ajuns la Cluj dupa o escala la Budapesta. Si-au amanat vacanta. Parlamentarul a dorit sa fie alaturi de iubita lui dupa interventiile medicale si sa o incurajeze. El a anulat vacanta din Sardinia, dar i-a promis Gabrielei o alta excursie, dupa ce isi va reveni.
Englezul a cumparat flori de pe aeroport.
Lembit a aterizat pe aeroportul de la Cluj in jurul orei 15.00. Inca din primele minute petrecute in Romania, a aratat ca e un tip deschis si jovial. A glumit cu ziaristii si a cumparat de pe aeroport trei buchete de flori pentru Gabriela, mama si sora ei. Apoi, englezul s-a plimbat prin Cluj, mai ales ca e prima data cand se afla in tara noastra. Primele cuvinte invatate de el in limba romana au fost 'buna ziua'.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: