duminică, 12 august 2007

Cum a ajuns profesoara in Anglia


Profesoara a intrat in Anglia, prin punctul de frontiera al Aeroportului Londra-Luton, la ora 11.51 (ora Bucurestiului)

CANCAN a dezvaluit, in exclusivitate, in editia de ieri, ca profesoara Corina Vasile, care a avut o relatie extraconjugala cu elevul ei, Bogdan Costache, a parasit Romania cu destinatia Anglia. Reporterii nostri revin azi cu date certe care confirma plecarea profesoarei. Potrivit surselor noastre, Corina Vasile a iesit din tara, dupa ce a fost testata, in 3 iunie, cu detectorul de minciuni. Ea s-a imbarcat intr-un avion al companiei "Wizz Air", mai exact in cursa numarul W6741, si a zburat catre Aeroportul Luton (Anglia). Luton este o localitate aflata la periferia Londrei, la 46 de kilometri de centrul capitalei Angliei, un fel de Otopeni. Profesoara acuzata de parintii elevului Bogdan Costache ca ar fi determinat sinuciderea acestuia a fost inregistrata de catre autoritatile engleze intrand in spatiul Marii Britanii la ora 13.51 (ora 11.51, ora Bucurestiului). In realitate, avionul cu care a ajuns in Anglia a aterizat pe pista Aeroportului Luton la ora 12.45 (ora 10.45, ora Bucurestiului), insa formalitatile vamale au durat aproximativ o ora.
Lista persoanelor cu numele "Corina Vasile" care au parasit RomaniaDe la moartea lui Bogdan Costache incoace doar patru persoane cu numele "Corina Vasile" au parasit Romania. Reporterii CANCAN au aflat lista completa, pe fiecare luna in parte. Asadar, prima persoana cu acest nume a plecat din tara in iunie, aceasta fiind profesoara Corina Vasilica Vasile, nascuta in 25 octombrie 1980. In iulie, alte doua femei cu numele Corina Vasile au iesit din Romania, una cu destinatia Larnaca (Cipru), cealalta catre Lyon (Franta). Ultima persoana cu acest nume a plecat recent, in 7 august, catre Barcelona (Spania). Prin confruntarea datelor de identitate rezulta, asadar, ca profesoara a ajuns in Anglia, in iunie. De altfel, din editia de ieri, ati putut afla ca si Dragos Vasile a plecat spre sfarsitul lunii iunie catre Anglia, insa cu masina, pe traseul Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Marea Britanie. Sursele noastre ne-au confirmat, ieri, ca Dragos a renuntat la serviciu, unde n-a mai fost vazut de peste o luna.
Pista falsa dintr-un alt cotidianReporterii de la "Click!" au lansat, ieri, ipoteza falsa, conform careia Corina s-ar afla inca in tara si ca nu ar iesi decat noaptea din casa. Noile date obtinute de reporterii CANCAN arata, insa, ca ipoteza din "Click!" nu are niciun fundament real, ziarul mergand pe o pista gresita.




sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: