luni, 6 august 2007

Simona-Sensual a sarit de la 4000 m

Frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea din Libertatea, Simona-Sensual, a sarit duminica cu parasuta. Cantareata si-a facut curaj si s-a parasutat doar in costum de baie pe aerodromul de la Strejnic, singurul din Europa de Est unde se pot face sarituri de la 4.000 de metri.
Chiar daca nu a mai sarit pana acum cu parasuta, Simona nici nu a vrut sa auda de vreun echipament prea greoi. Ea a preferat sa sara in costum de baie, pentru ca, spune ea, are mai multa libertate in miscare. Asa ca, sub privirile unei audiente placut surprinse de gestul vedetei de la Vremea, ea a facut saltul de la 4.000 de metri si a aterizat cu bine. 'Daca nu stiam ca sunt in siguranta, nu saream, pentru ca imi este foarte teama de inaltime. Dar tocmai de aceea am vrut sa incerc aceasta experienta, pentru a-mi demonstra ca sunt puternica si curajoasa', ne-a marturisit vedeta. Alaturi de Simona, au mai urcat in avion alti 9 parasutisti, sositi din Bulgaria si Moldova. Strainii vin aici pentru ca este singurul loc din Europa de Est de unde se sare de la inaltimea de 4.000 de metri, in general aceste salturi facandu-se de la 1.000-1.500 metri inaltime.
Un salt costa 20 de euro. Pe aerodromul de la Strejnic se pregateste pentru concursuri si echipa U-Fly , din care fac parte instructori performanti, despre care se spune ca ar fi cei mai buni din Romania. Ei executa salturi in tandem cu elevii incepatori. Saltul in tandem costa 150 de euro, la care se adauga 30 de euro daca vrei sa fii filmat si fotografiat. Pentru cei care sar singuri, saltul costa 20 de euro.




sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: