vineri, 10 august 2007

Profesoara Corina a fugit din tara


Sotul profesoarei, Dragos, a plecat dupa ea cu masina prin Ungaria, Austria, Germania si Belgia.

Corina Vasile, profesoara acuzata de moartea elevului Bogdan Costache, cu care a avut o relatie de iubire, a fugit in Anglia, inainte ca sotul ei, Dragos, sa intenteze divortul! Surse din interiorul Parchetului ne-au marturisit, in exclusivitate, ca profesoara Corina a parasit Romania dupa ce a fost testata la detectorul de minciuni, in 3 iunie. "N-a cerut voie procurorilor, pentru ca era libera sa plece unde vroia. Ea n-a avut niciodata interdictia de a parasi tara!", ne-au declarat sursele noastre. Ea a iesit din Romania cu o cursa Tarom, in care s-a imbarcat pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti-Otopeni, fapt ce ne-a fost confirmat si de catre persoane din cadrul companiei aviatice.
Divortul, doar un paravanDupa plecare, Corina a tinut legatura prin telefon cu sotul ei, Dragos. Ramas in tara, acesta a deschis procesul de divort in 18 iunie, insa cererea lui de desfacere a casatoriei pare, in lumina noilor informatii obtinute de CANCAN, doar un paravan pentru ca ei sa-si protejeze bunurile dobandite in timpul mariajului. "Va pot spune clar ca Dragos si Corina au vorbit in toata aceasta perioada in care ea se afla in Anglia, iar el in tara. Nu stiu acum ce l-a determinat sa divorteze sau daca nu cumva exista un alt interes la mijloc. Poate ca, prin divort, el a vrut sa treaca garsoniera doar pe numele lui, pentru ca, in cazul in care familia lui Bogdan Costache ii va cere Corinei daune morale, ei sa evite o eventuala executare silita pe bunul imobil!", a adaugat sursa noastra, una realmente demna de incredere.
A iesit prin Vama NadlacLa sfarsitul lunii iunie, si Dragos a parasit Romania, destinatia fiind tot Anglia, acolo unde se ascundea sotia lui. El a iesit din tara pe la Vama Nadlac, a traversat Ungaria, Austria, Germania si Belgia si a ajuns in Marea Britanie in jurul datei de 28 iunie. De altfel, vecinii de la Targoviste ai parintilor lui Dragos ne-au spus ca, inainte sa afle din CANCAN ca sotul profesoarei divorteaza, au vazut-o pe Corina carand mai multe bagaje de acasa de la socrii ei. "De atunci, de prin 10-15 iunie, nu am mai vazut-o nici pe ea, nici pe el. Maica-sa mi-a zis ca el a plecat la mare, iar eu am luat-o de buna si ce mi-a spus, va spun si eu!", a adaugat una dintre vecinele familiei Vasile.
sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: