marți, 7 august 2007

Raluca Bădulescu cu iubitul la plajă la mare


Deşi presa semnalase o ... Cea mai mondenă gaşcă din Bucureşti s-a mutat weekend-ul acesta pe o plajă de fiţe din staţiunea Mamaia. Click! i-a surprins pe plajă pe Raluca Bădulescu şi pe noua ei cucerire, Adrian, dar şi pe donjuan-ul autohton Claudiu Pătraşcu. Deşi era însoţit de iubita lui, Miss Playboy 2006, acesta a părut mai degrabă plictisit şi a preferat compania amicilor.

Raluca, încadrată de doi ... Veselie mare, sâmbătă la prânz, pe plaja Tan Tan din Mamaia. Accesorizaţi din cap până în picioare cu lucruri de firmă, excentrica Raluca Bădulescu şi iubitul ei, Adrian, au ieşit la plajă în compania unui grup de amici, din care făcea parte şi cuplul Claudiu Pătraşcu - Roxana Ungureanu. Dacă Raluca şi Adrian erau nedezlipiţi unul de celălalt, Claudiu şi a lui Miss Playboy au păstrat o distanţă oarecum nefirească pentru o pereche care nu a bifat nici măcar şase luni de iubire.
Claudiu Pătraşcu s-a ... Pătraşcu a luat-o în braţe pe buna sa prietenă, Raluca Bădulescu, glumind continuu cu aceasta, în timp ce Roxana Ungureanu se bronza, retrasă, în compania unei prietene.
Roxana Ungureanu, Miss Playboy 2006, ... Nici măcar râsul molipsitor al Ralucăi nu a trezit-o pe Miss Playboy de pe şezlong, care părea ignorată atât de iubitul ei, Claudiu, dar şi de întreaga gaşcă. Roxana Ungureanu şi-a petrecut aproape toată vara pe Litoralul românesc, mutându-se temporar în vila pe care iubitul ei, Claudiu Pătraşcu, a închiriat-o la malul mării. Deşi a pozat goală într-o revistă pentru bărbaţi, tânăra nu vrut să facă topless în timpul şedinţelor de bronzat.
Au petrecut la ziua Letei Ilie
Pătraşcu & Co şi-au încheiat ziua de sâmbătă în clubul Office din Mamaia, acolo unde fosta soţie a lui Sabin Ilie şi-a sărbătorit ziua de naştere. La petrecere, toţi ochii au fost aţintiţi pe Raluca Bădulescu şi pe iubitul ei, Adrian, în vârstă de 33 de ani. Cei doi i-au oferit Letei Ilie (foto) un cadou destul de costisitor, compus din mai multe accesorii Cavalli.


sursa: clcik.ro

Niciun comentariu: