vineri, 24 august 2007

OTV si isteria LOTO marele bilet

Isteria provocata de 'marele bilet' continua. Miercuri seara, OTV a reusit sa stranga toti banii necesari combinatiei de 23 de numere pe care intentioneaza sa o joace la extragerea 6 din 49 de duminica aceasta.
'Avem cei 137.000 de euro, iar banii au fost adunati de la 623 de oameni. Un numar cu noroc, care parca anunta ca cele 6 numere castigatoare vor fi printre cele 23 alese de noi pe bilet', spunea increzator, miercuri noapte, Dan Diaconescu, bossul postului de televiziune de pe bulevardul Magheru din Capitala. Din nefericire, nu toti bucurestenii care au format cozi interminabile in fata OTV au reusit sa intre 'in carti'. Cateva zeci si-ar fi dorit sa ia parte la inedita initiativa, dar au fost refuzati dupa strangerea sumei. 'Banii se afla acum intr-un seif al OTV, fiind paziti de patru bodyguarzi. Biletul va fi platit cu banii jos, iar cele 23 de numere alese de Ogica si Dorel vor fi facute publice abia duminica, la ora 14.00, dupa inchiderea agentiilor Loto', ne-a marturisit realizatorul tv Luis Lazarus.'Marele bilet' a bagat, se pare, zazanie si printre cei care au avut ingenioasa idee. 'Am o informatie sigura, cum ca Loteria Nationala are un spion printre noi, cei sapte care am avut initiativa de a juca biletul de 137.000 de euro. Este incredibil ca mai-marii Loteriei recurg la astfel de strategii, insa au facut-o si am dovezi. Mai mult, stiu cine este infiltratul, insa nu am sa-i divulg numele decat dupa extragere. Tot ceea ce va pot spune in acest moment este ca nu e vorba nici de Dan Diaconescu si nici de Luis Lazarus. Din fericire, am depistat la timp spionul si vom avea grija sa ne ferim de el ca sa nu ne pericliteze jocul de duminica', ne-a declarat Stelian Ogica.

Jean de la Craiova a compus "Loto maneaua"
Dupa ce s-a suparat ca nu a castigat la Loto, duminica trecuta, manelistul Jean de la Craiova s-a gandit ca numai talentul lui de cantaret il poate ajuta sa aiba mai mult noroc. Ca atare, si-a pus creierul la contributie si a compus o melodie care are toate sansele sa devina hitul toamnei.
Cantaretul a 'scornit' astfel o manea speciala care sa-l duca mai aproape de castig, la extragerea de duminica. 'Daca nu am luat potul cel mare, m-am gandit macar sa fac un imn jocului de noroc pe care-l iubesc atat de mult. Asa am compus "Loto maneaua"', ne-a declarat ieri Jean de la Craiova. Manelistul a recunoscut ca a fost inspirat de marele premiu pus in joc la 6/49, dar este convins ca va castiga doar cel caruia ii este 'scris in frunte norocul'. Indiferent de rezultatul extragerii de duminica, Jean promite ca-si va pastra calmul si nu va mai da foc biletelor.

Duminica n-am rabdare
Sa castig potul cel mare!
Merg pe mana lui Ogica.
Inainte, fara frica!
Jocul ce ne place noua.
E 6 din 49.
Merge bine smecheria
Joaca toata Romania

Refren:
Norocul, norocul sta in fruntea ta
Nimeni niciodata nu ti-l poate lua
Norocul si mirul de la Dumnezeu
Te vor face in viata sa castigi mereu
sursa: Libertate.ro

Niciun comentariu: