sâmbătă, 4 august 2007

Catinca Roman - Vedete la mare

În timp ce alte vedete cu fiţe preferă vacanţele în locuri exotice, Catinca Roman şi-a petrecut concediul, ca orice bugetar, la Mamaia. Departe de a semăna cu sora ei, Oana, care se afişează tot timpul la braţul unui bărbat, Catinca a spus că nu are timp de iubiţi.
După relaţia cu dansatorul Petre Dumitrescu, pe numele său de scenă Bebe, Catinca nu a mai făcut paradă prin ziare de sentimentele ei, preferând să-şi ţină ascunse relaţiile. Dezamăgită de bărbaţi şi neîncrezătoare că-şi va găsi sufletul pereche, Catinca îi dedică fetiţei ei, Calina, în vârstă de opt ani, tot timpul:

Calina a fost atent ... "Fetiţa este totul pentru mine, vreau să ajungă cineva în viaţă. Am înscris-o la cursurile de balet şi de echitaţie şi mă bucur că este foarte talentată la desen, ca şi mine". Pe cele două, mamă şi fiică, le-am găsit făcând plajă la Mamaia, la un loc cu toţi turiştii, semn că vedeta postului Romantica nu are pretenţii de VIP. A fost de acord să pozeze pentru ziarul Click!, în costum de baie, chiar dacă nu are un corp cu dimensiuni de fotomodel. Nu are tatuaje şi nici vreun costum de baie cumpărat din marile magazine din Franţa. Însă, nu a rezistat tentaţiei de a-şi pune un cercel în buric, din titan, care i-a cam dat bătăi de cap: "S-a vindecat foarte greu gaura din buric, m-am chinuit câteva luni cu durerea", spune ea. Fiica vitregă a lui Petre Roman a recunoscut că nu are un iubit, iar cu fostul ei partener de viaţă, tatăl Calinei, se află în relaţii amiabile: "Bebe s-a întors din Italia, unde a avut un contract de câţiva ani, iar acum face parte din echipa emisiunii «Bară la bară», alături de Oana Roman şi Cornel Păsat, fostul său coleg de scenă. Ne mai vedem, de dragul fetiţei, din când în când. Mă bucur că Bebe a fost mereu interesat de fiica noastră, ajutând-o cu sfaturi dar şi cu bani."

sursa: click.ro

Niciun comentariu: