joi, 9 august 2007

Miss Boschet trece prima la vama

Vedetei de la National TV i s-a permis imbarcarea in avion cu sticlele de parfum in geanta, desi restrictia se aplica la sange celorlalti pasageri
Una- Maria Voicu. Coprezentatoarea matinalului de la National TV, Andreea Spataru, alintata Miss Boschet, dupa numele "de scena" al iubitului sau - Ion Boschet, a avut parte de un tratament preferential la vama de pe aeroport, chiar la plecarea in vacanta pe care a petrecut-o pe Coasta de Azur. Cu toate ca este specificat clar in codul de calatorie ca pasagerii nu au voie cu flacoane cu lichid in avion, blondei i s-a permis imbarcarea cu doua sticlute de parfum si lotiuni in geanta. Spre deosebire de alti calatori carora li s-au confiscat produsele respective, Andreea a beneficiat de bunavointa vamesilor. Acestia au gasit o solutie de compromis, acceptandu-i imbarcarea, dupa ce i-au sigiliat sticlutele de parfum intr-o punga. Daca zborul cu avionul i-a priit, se pare, Andreei, nu acelasi lucru se poate spune si despre plimbarea cu iahtul. Cu toate ca era destul de curioasa, blonda nu a dat curs invitatiei de a se urca la bordul unei astfel de ambarcatiuni din cauza ca are rau de mare.
Pantofi si geanta de 2.000 de euroUna dintre cele mai mari bucurii pe care si le-a oferit Andreea in vacanta a fost achizitionarea unei genti si a unor pantofi marca Christian Dior, in valoare de 2.000 de euro. "Geanta, in mod special, imi place foarte mult. Mi-o doream de multa vreme si sunt foarte multumita ca am gasit-o. E adevarat ca tot ea m-a costat si cel mai mult: 1.300 de euro", ne-a spus prezentatoarea TV. In aceasta toamna, in paralel cu revenirea in platourile de la National TV, Andreea se pregateste sa dea examenul de admitere la actorie.

sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: