luni, 6 august 2007

Presedintele Basescu a fost la un concurs de calarie

Maria Băsescu iubeşte caii Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, şi-au petrecut împreună sfârşitul de săptămână. Cei doi au participat, sâmbătă, la un concurs balcanic de călărie, organizat la Sâncrai, judeţul Covasna.
Aflaţi într-o vizită privată, soţii Băsescu s-au bucurat de zonă. Şeful statului a mărturisit că se simte foarte bine în acest judeţ pentru că locurile sunt foarte frumoase, iar oamenii foarte primitori. Însă preşedintele a criticat drumurile, spunând că e păcat de zonă, dacă pe stradă "îţi rupi maşina".Vineri seară, Maria şi Traian Băsescu au fost oaspeţii unei familii de maghiari din staţiunea Covasna, unde le-au fost pregătite gogoşi umplute cu brânză şi mărar. Preşedintele s-a simţit atât de bine încât "vizita de cinci minute s-a transformat într-una de două ore". Sâmbătă seară, preşedintele a urcat până la Comandău, unde a participat la o sărbătoare locală.

Preşedintele s-a pupat şi ... În aplauzele zecilor de oameni, Traian Băsescu a urcat pe scenă şi a adresat un scurt mesaj celor prezenţi, promiţându-le localnicilor că până anul viitor, când va reveni la Comandău, va învăţa câteva cuvinte în limba maghiară. Ajuns la concursul hipic, sâmbătă, Traian Băsescu a recunoscut că nu a călărit niciodată, însă consideră că aceste concursuri, pe care soţia sa le iubeşte, sunt rămase în umbră în România.


sursa: click.ro

Niciun comentariu: