luni, 6 august 2007

„Sex Bomb Gardianul“ este fotomodelul Monica Columbeanu.

Astazi, concurenta la titlul de “Sex Bomb Gardianul” este sotia miliardarului Irinel Columbeanu, Monica. Nascuta la Bacau, unde a trait o viata modesta, manechinul s-a mutat la Bucuresti in urma cu mai bine de doi ani. Destinul ei s-a schimbat radical in momentul in care a devenit iubita unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania, Irinel Columbeanu. Pasionat de manechine, Columbeanu s-a oprit la Monica, pe care a luat-o de nevasta in iulie anul trecut. Cei doi au o fetita pe nume Irina si au fost multa vreme cel mai controversat cuplu monden autohton. Daca va prmi cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, Monica Columbeanu ar putea fi, pentru o zi directorul Gardianul.
Monica Gabor a intrat in atentia presei cand a devenit iubita omului de afaceri Irinel Columbeanu.
Nascuta la Bacau, unde era eleva in ultimul an de liceu, manechinul traia o viata modesta. Activitatea sa de fotomodel a adus-o in atentia lui Matei Miko, patron al agentiei de modele Transilvania Fashion, cu care Monica a inceput o colaborare. Miko este bun prieten cu Irinel Columbeanu si tot el le-a lansat si pe fetele de la Trident. Mare pasionat de manechine,
Columbeanu a dorit s-o cunoasca pe Monica, cu care a si inceput sa se afiseze prin cluburi. Desi initial parea doar o aventura, relatia dintre liceana si Columbeanu, care avea atunci 48 de ani, devenea tot mai serioasa, iar dupa cinci luni, Columbeanu a cerut-o de sotie pe Monica, intr-o atmosfera romantica, la restaurantul Casa Vernescu din capitala. S-au logodit in decembrie 2005, iar relatia lor s-a transformat intr-un subiect de controversa nationala. Cei doi au fost improscati cu tot felul de acuzatii, incepand cu Monica, pusa la zid in ideea ca vrea doar averea lui Irinel. Nici acesta din urma nu a scapat de gura lumii. El a fost indelung ironizat pentru relatia cu Monica si, pornind de la varsta frageda a iubitei sale, acuzatiile la adresa lui au mers pana la pedofilie. S-au facut emisiuni TV, in care subiectul a fost dezbatut de psihologi, o parte din mass-media incercand sa traga un semnal de alarma, mai ales in momentul in care Irinel si Monica au semnat un contract cu postul B1TV, pentru difuzarea unui reality-show, celebrul “No Comment”. Cei doi erau acuzati ca reprezinta un exemplu negativ pentru tinerele din Romania, care aveau sa-si doreasca un destin precum cel al Monicai: esti “aranjata” daca iti gasesti un Iri, care sa-ti cumpere haine scumpe si sa te aseze intr-un viloi luxos si la volanul unui Bentley.
sursa: gardianul.ro

Niciun comentariu: