luni, 21 iulie 2008

Udrea, sexy pe plaja

Secretarul executiv al PD, Elena Udrea, si-a petrecut weekend-ul trecut la Mamaia, impreuna cu sotul sau, omul de afaceri Dorin Cocos. Elena Udrea n-a mai fost aici de cativa ani, insa s-a declarat multumita de starea nisipului din fata Hotelului Rex.
Cele doua zile de plaja i-au priit democratei. Aceasta s-a expus la soare in fiecare zi fara a folosi creme protectoare si in final a obtinut un pigment excelent. Insa Udrea nu s-a bucurat de apa marii pentru ca nu stie sa inoate. Din acelasi motiv secretarul PD nu s-a incadrat in standardele ultimei mode de pe litoral, respectiv plimbarile pe apa cu ski-jet-ul. 'Mi-ar fi placut sa ma plimb cu ski-jet-ul, dar nu stiu sa inot, motiv pentru care nu am intrat in apa decat pana la brau', ne-a povestit Elena Udrea, care s-a bucurat ca nu a fost recunoscuta pe perioada sederii sale la mare. Si aceasta din cauza ca a purtat ochelari de soare si si-a strans parul in coada. Pe plaja, chiar alaturi de ea si de Dorin Cocos, s-a aflat si primarul general al Capitalei, colegul sau de partid Adrian Videanu, insotit de familie.
Nemultumita de servicii

Desi s-a simtit bine pe plaja din Mamaia, pe Elena Udrea au nemultumit-o atat prestatia chelnerilor, cat si preturile mari. 'Din pacate, chelnerii mai au multe de invatat. Adevaratii profesionisti au plecat in strainatate, pe litoral fiind angajati doar sezonieri. Dar mancarea a fost excelenta', a precizat Udrea, care nu a ratat ocazia sa-si cumpere hamsii prajite. Secretarul executiv al PD n-a avut timp si de shopping, dar ne-a declarat ca, in general, preturile sunt foarte mari la Mamaia.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: