sâmbătă, 19 iulie 2008

Alb Negru au clip în junglă


DJ-i, dansatoare, personaje sălbatice, sincroane exotice, făclii aprinse, cercuri de foc, toate acestea fac parte din reţeta celui mai nou clip Alb Negru, “Kalimba”.

Pentru cel mai nou single al lor, “Kalimba”, băieţii din trupa Alb Negru au ales să filmeze videoclipul în “jungla” de lângă Bucureşti, într-o atmosferaă“salbatică”, informează Mediapro Music.

Locaţia aleasă de regizor a fost una cât se poate de inedită şi s-a potrivit excelent cu stilul piesei, care este de inspiraţie africană. Totul s-a petrecut într-un buncăr plin de plante agăţătoare care seamănă perfect cu o jungla adevarată.

Împreună cu echipa lui Dan Petcan, regizorul videoclipului, Kamara, Andrei şi trupa de dans care le-a fost alături tot timpul, au început filmările la ora 13:00, şi le-au încheiat a doua zi, la 6 dimineaţa.

“A fost surprinzător să găsim o asemenea locaţie la marginea Bucureştiului. Am schimbat aproape complet perspectiva videoclipului în momentul în care am văzut această locaţie”, a declarat Kamara.

Kalimba este primul single promovat de pe următorul album al băieţilor de la Alb Negru, material discografic ce va fi lansat pe piaţă împreună cu MediaPro Music la începutul toamnei.

sursa: mediafax.ro

Niciun comentariu: