marți, 22 iulie 2008

'Am atacuri de panica'


Cheeky Girl Gabriela Irimia le-a povestit jurnalistilor de la News of the World motivele care au determinat-o sa se desparta de parlamentarul britanic Lembit Opik si cat de tare a fost totusi afectata de terminarea relatiei.

'Ne certam din toate nimicurile, iar dupa ce ne-am logodit, situatia s-a inrautatit', a spus cu ochii in lacrimi Gabriela. Romanca a povestit cum Opik devenise de-a dreptul sufocant si uneori chiar usor agresiv. 'Voia sa petrecem prea mult timp impreuna, sa merg cu el la toate intalnirile', povesteste solista, adaugand ca iubitul ei incepuse sa-i dea ordine si sa se poarte urat cu ea. La un moment dat, isi aminteste Gabriela, erau la o petrecere unde ea trebuia sa cante impreuna cu sora ei, Monica. In momentul in care a dat sa urce pe scena, Lembit s-a suparat pentru ca voia sa o tina cu el la masa si a prins-o strans de mana, nevoind sa-i dea drumul.

Plange cand se gandeste la Opik

Cu toate ca ea a fost cea care a pus capat relatiei, Cheeky Girl plange tot timpul cand se gandeste la Lembit. 'Am slabit foarte mult in ultimele doua saptamani si de multe ori am atacuri de panica', adauga cu lacrimi in ochi Gabriela.

S-a certat cu mama ei

Margareta Irimia, mama solistei, e foarte suparata pe fiica ei pentru ca aceasta si-a facut publica viata intima. Cele doua s-au certat dupa ce, duminica, tabloidul britanic News of the World a prezentat un interviu in care Gabriela povestea plangand ca a fost insarcinata cu Lembit si a pierdut sarcina, ca a fost violata la varsta de 14 ani si cat de mult sufera de cand s-a despartit de logodnicul sau.

Ce sunt atacurile de panica

Atacurile de panica reprezinta accese bruste de teama intensa, care se manifesta prin dureri in piept, palpitatii, dificultati de respiratie, ameteli, dureri abdominale. De multe ori, senzatiile se confunda cu cele ale unui atac de inima, lucru care conduce de multe ori la amplificarea starii de teama.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: