joi, 24 iulie 2008

Gabriel Cotabita, director de televiziune


Televiziunea generalista Canal 1, detinuta de omul de afaceri Marius Locic, va fi lansata oficial la 1 octombrie, relateaza portalul bizcity.ro. Pana la numirea unui director general, televiziunea, in a carei grila emisiunile de divertisment ocupa 40%, va fi condusa de cantaretul de muzica usoara Gabriel Cotabita si de Gheorghe Bobin. Canal 1 va functiona sub fosta licenta Senso TV, a carei schimbare de denumire a fost aprobata de Consiliul National al Audiovizualului, in luna iunie.
Postul Canal 1 va fi disponibil abonatilor Digi TV, UPC Digital, Boom TV, reteaua de cablu Ines si pentru alti 260 de furnizori de retele digitale din tara, dar si pe internet, incepand cu data de 1 octombrie.
Marius Locic a obtinut, in iunie, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului de preluare, prin intermediul companiei Locic Media SRL, a licentei audiovizuale pentru televiziunea Senso TV, detinuta pana la momentul respectiv de Senso TV SRL. Locic a schimbat ulterior denumirea televiziunii din Senso TV in Canal 1.
sursa: ziua.ro

Niciun comentariu: