luni, 14 iulie 2008

Cristi Chivu si noua lui sotie.

Dupa o nunta de vis, Cristi Chivu si proaspata lui sotie, Adelina, au petrecut o vacanta de neuitat, pe un taram parca rupt din rai: insula Creta. Paparazzii CANCAN au patruns in "cuibusorul" de nebunii al celui mai renumit cuplu al anului si a urmarit fiecare miscare a lui. Sutele de imagini realizate de paparazzii nostri vorbesc de la sine si aproape ca nu mai e nevoie de comentarii.
CANCAN a aflat astfel ca indragostitii au inchiriat un bungalou de lux, dotat cu piscina privata, care costa peste 2.000 de euro pe noapte. Acesta este, de altfel, locul preferat al armatorilor greci si magnatilor din toata lumea.
Indragostiti ca doi adolescenti, Cristi si Adelina au petrecut impreuna 24 de ore din 24, ca si cum nimic in jurul lor n-ar mai fi existat. In afara de bebelusul pe care-l poarta in pantece Adelina si care incepe sa-si puna amprenta asupra corpului fostei crainice de televiziune. Desi inalta si inca supla, ea si-a rotunjit usor formele, insa arata bine in costum de baie.
Desi Cosmin Contra si familia au fost cazati la acelasi hotel, Cristi si Adelina au preferat sa-si petreaca timpul singuri si au stabilit chiar mici tabieturi in timpul sederii la Elounda: au mers in fiecare seara la acelasi restaurant, unul cu tipic grecesc, apoi la un bar situat pe malul marii, unde nu i-a prins niciodata miezul noptii, pentru ca se retrageau repede in camera, parca de teama ca dupa ora 12.00 sa nu se spulbere vraja. Din pacate, luna de miere a lui Cristi si Adelina se incheie astazi, cand cei doi se intorc la Milano la bordul unui avion particular. Paparazzii nostri au fost, insa, pe urmele lor, pe parcursul intregii "luni de miere", iar maine va vom prezenta poze fierbinti cu ei, facute in largul marii, pe un iaht inchiriat special de Chivu. Tot atunci veti afla si cum a reactionat Chivu cand a simtit ca este urmarit pe mare, cu o barca de mare viteza!
sursa: cancan.ro

Un comentariu:

Popescu Adrian spunea...

Sunt o pereche frumoasa si mai ales o familie!