joi, 24 iulie 2008

Nicola si-a parasit iubitul


Cantareata Nicola (41 de ani) s-a despartit de curand de iubitul ei, claparul Andrei Stanoevici (37 de ani). Conform apropiatilor cantaretei, motivul principal al despartirii acesteia de barbatul care a determinat-o sa divorteze de Mihai Alexandru a fost faptul ca mai tanarul ei iubit ar fi inselat-o.

Nicola a pus punct relatiei ei cu Andrei Stanoevici, desi pana nu demult toate pareau bune si frumoase in relatia celor doi, care locuiau impreuna intr-un apartament din cartierul Cotroceni. Se pare ca neintelegerile dintre ei au survenit in urma cu mai bine de trei saptamani, cand claparul a fost surprins de cantareata ca flirta cu alta femeie. Apropiatii Nicolei spun ca aceasta a asteptat sa se convinga daca este inselata, dupa care i-a explicat iubitului ei ca relatia lor a luat sfarsit.

S-a mutat impreuna cu fiica ei

In prezent, Nicola locuieste intr-un bloc din Lacul Tei impreuna cu fiica ei, Maria. Vedeta este cu atat mai dezamagita, cu cat ea isi parasise sotul pentru Andrei Stanoevici.

In urma cu trei ani, Nicola s-a despartit de compozitorul Mihai Alexandru, chiar daca ii unise o casnicie de 15 ani si doi copii. Divortul a survenit in scurt timp, iar Nicola s-a mutat impreuna cu noul ei iubit, Andrei Stanoevici.

La putina vreme, ea a renuntat sa mai cante piesele fostului sot si a inceput sa compuna singura, ajutata de Andrei.

Astfel, cantareata a participat la Festivalul Mamaia 2006 cu o piesa apartinand iubitului ei, incercandu-si norocul anul acesta si la editia nationala a concursului Eurovision. Cu toate acestea, nici una dintre aceste piese nu a avut succesul celor lansate de-a lungul anilor de ea in colaborare cu fostul sot, Mihai Alexandru.

Mihai Alexandru: "M-as impaca doar pentru 150.000 de euro"

Intrebat de reporterii Libertatii daca intentioneaza sa se impace cu fosta sotie, Mihai Alexandru a spus ca doar daca i se ofera o suma mare in euro. 'Nu stiu nimic de ce i s-a intamplat, acum aflu despre povestea asta. Daca ma impac cu ea? Ma impac cu ea daca imi da cineva 200.000 de euro, dar o fac chiar si pentru 150.000 de euro', a mai adaugat el.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: