vineri, 25 iulie 2008

Combinatie cu un tanar avocat


TANDEM . Creatoarea de moda si noul ei prieten au fost fotografiati de paparazzi dupa o intalnire la cabinetul lui

CIUDATENIE . Avocatul Gogan obisnuieste sa-si parcheze masina, un Audi A6, in fata atelierului Romanitei, chiar daca biroul sau de avocatura se afla la numai 200 de metri mai incolo Flagrant. Creatoarea de moda a fost surprinsa de paparazzi in timpul mai multor vizite intime la biroul barbatului de 32 de ani!
In viata Romanitei Iovan a aparut mai nou un tanar cu sarm. Aventura din trecut pe care creatoarea de moda a avut-o cu Radu Popa, cu care a si fost surprinsa sarutandu-se in masina, a dat nastere acum unor banuieli. Cu aproape doua luni in urma, reporterii nostri au primit informatia ca Romanita (43 de ani) ii face vizite zilnice unui barbat, care ar locui pe strada Londra din Capitala, la cativa metri de atelierul ei de creatie. De fapt, tanarul despre care am aflat, intre timp, ca se numeste Iulian Gogan si are 32 de ani nu locuieste la adresa respectiva, ci acolo isi are cabinetul individual de avocatura. Paparazzii nostri au urmarit-o, mai multe zile la rand, pe sotia pilotului Adrian Iovan si au descoperit ca, intr-adevar, vizitele Romanitei sunt extrem de dese si, de regula, au loc intr-un cadru intim, intre patru ochi. Pana nu demult, Gogan a avut biroul la o alta adresa. S-a mutat insa pe strada Londra, la nici 150 de metri de atelierul creatoarei de moda. Legatura dintre ei s-a dezvoltat asadar rapid. Unul dintre vecinii avocatului ne-a marturisit ca "doamna Romanita trece mereu pe aici. Din cate stiu, domnul
Iulian este avocatul dumneaei".Curios este ca familia Iovan l-a avut dintotdeauna ca avocat pe celebrul Cristian Sarbu si ca nici pana ieri nu renuntase la serviciile acestuia. Pe de alta parte, este posibil ca, pentru litigii mai simple, Romanita sa apeleze la Iulian Gogan, care este avocat doar din anul 2000, avand o experienta mai redusa. Cert este ca paparazzii nostri i-au fotografiat pe creatoarea de moda si pe avocatul Gogan iesind in mai multe randuri din cabinetul lui, dupa care el inchidea usa, semn ca in birou nu mai ramasese nimeni. Deci, intalnirile lor avusesera loc intre patru ochi. Dincolo de toate, mai este un lucru evident, fara insa ca el sa insemne ceva anume: Iulian Gogan seamana izbitor cu Radu Popa. Amandoi sunt inalti, supli, poarta ochelari si se imbraca elegant.
sursa: cancan.ro