marți, 22 iulie 2008

Monica Columbeanu, cu sora ei pe Litoral

Dupa ce cu o seara inainte a purtat, la o prezentare de moda, o rochie de 60.000 de euro, Monica Columbeanu si-a petrecut ziua de duminica pe malul marii, impreuna cu sora ei, Ramona.

Chiar daca, sambata seara, Irinel Columbeanu a venit special de la Bucuresti pentru a o vedea pe scena pe sotia lui, acesta s-a vazut obligat sa paraseasca Litoralul inca de duminica dimineata, pentru ca avea o intalnire de afaceri. Monica nu a ramas, insa, singura, ci a iesit pe plaja impreuna cu sora ei mai mica, Ramona.

Prefera localuri de fite

Cele doua au luat o gustare la unul dintre localurile de fite din Mamaia si, timp de cateva zeci de minute, au stat la taclale. Dupa aceea, s-au plimbat pe malul marii, lasandu-se admirate de curiosi. Ramona a atras imediat privirile barbatilor de pe plaja, mai ales ca era echipata cu un costum de baie sexy, de culoare roz.

In cele din urma, cele doua s-au intalnit cu doi prieteni, cu care au stat de vorba vreo zece minute, dupa care s-au retras din nou in hotel.

Soferul a primit amenda

Soferul lui Irinel Columbeanu a fost amendat, vineri noaptea, in Mamaia, pentru ca nu a semnalizat schimbarea directiei de mers. El le ducea la hotel pe Monica Columbeanu si pe sora ei, Ramona Gabor.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: