luni, 21 iulie 2008

A fost parasita dupa ce a imbracat rochia de mireasa


Culmea. Andreea Spataru si Ion "Boschet" si-au spus "Adio!" dupa ce blonda s-a lasat fotografiata imbracata in alb

Vedeta matinalului de la National TV poate spune ca a fost victima unei superstitii. Cu putin timp inainte de a se desparti de Ion "Boschet", cel cu care a avut o relatie de aproape trei ani si jumatate, Andreea Spataru a imbracat rochia de mireasa, la invitatia unei reviste de a realiza un pictorial altfel decat cele de pana acum. Conform unei credinte din popor, rochia alba purtata inainte de nunta aduce ghinion in dragoste. De parca zicala ar fi functionat, Andreea a fost victima unei despartiri violente. Si, culmea!, a imbracat rochia de mireasa, chiar daca in viata de zi cu zi nu-si doreste acest lucru. "Nu fac parte din acea categorie de fete care traiesc doar pentru ziua in care vor imbraca rochia de mireasa. Nu mi-am facut niciodata planuri pentru nunta mea si nici macar nu agreez genul asta de petreceri. Majoritatea nuntilor si botezurilor au fost pentru mine doar niste obligatii", ne-a declarat Andreea.

"Nu am acceptat cererile lui Ion"

Asadar, Andreea a imbracat rochia de mireasa, dar nu pentru nunta ei, desi acest lucru s-ar fi putut intampla de mai multe ori in ultimii ani. "Am primit cateva cereri in casatorie de la Ion. Nu
s-au desfasurat, e drept, intr-un cadru oficial sau romantic. Nu am primit niciun inel de logodna. Au semanat mai mult a planuri. Nu am acceptat, insa, niciuna", sustine Andreea. In momentul de fata, blonda isi doreste sa intalneasca barbatul care o va duce in fata altarului.

(S.I.)


"Sper sa fie ceva serios intre ei!"

In ultima saptamana, Ion "Boschet" s-a afisat in mai multe locuri la bratul aceleiasi blonde misterioase. Paparazzii CANCAN i-au surprins pe cei doi si pe o plaja din Mamaia, unde "Boschet" si noua lui blonda pareau foarte apropiati. Nu mai exista niciun dubiu ca intre cei doi este mai mult decat amicitie. Andreea Spataru a aflat relaxata deja de noua femeie din viata lui "Boschet": "Sper sa fie ceva serios intre ei si sa nu isi dea seama mai tarziu ca inca are sentimente pentru mine. Consider ca a inteles ca intre noi totul s-a terminat si ca nu va mai fi niciodata nimic. Ii doresc sa fie fericit cu cine vrea el!", ne-a marturisit Andreea.
sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: