luni, 14 iulie 2008

Nicoleta Luciu a luat 10 kilograme.

Insarcinata in luna a saptea, Nicoleta Luciu s-a intors zilele trecute din vacanta. Vedeta a petrecut mai bine de sase saptamani alaturi de iubitul ei Zsolt Csergo, in Croatia, in Elvetia si in Italia, timp in care a luat peste 10 kg in greutate. Nicoleta s-a intors de cateva zile, pentru a incepe filmarile la telenovela 'Regina', care se va difuza din toamna la Acasa Tv.
Nicoleta Luciu s-a intors, de curand, din vacanta pe care a petrecut-o impreuna cu iubitul ei, Zsolt Csergo. Cei doi au vizitat Croatia, apoi au fost in Elvetia, la Vatican si in Italia, unde au vizitat Colos-seumul. Zsolt s-a dovedit a fi foarte atent cu viitoarea mamica in aceasta vacanta. 'Mi-a demonstrat ca ma iubeste foarte mult si ca ma considera sexy, chiar si acum, cu burtica', ne-a povestit vedeta, care s-a ingrasat zece kilograme in vacanta. In total, de cand e gravida, Nicoleta a luat in greutate 25 de kilograme.
"Zsolt ma considera sexy si cu burtica"
'Cand sunt cu el, ma simt exact cum trebuie sa se simta oricare femeie alaturi de iubitul ei. De multe ori, nici nu e nevoie de cuvinte ca sa isi dea seama de sentimentele mele. Suntem foarte fericiti', ne-a declarat Nicoleta Luciu. Printre momentele foarte frumoase din vacanta se numara si acelea in care cei doi ascultau impreuna, cu ajutorul unui aparat special, cum ii bate inimioara bebelusului din burtica ei. 'Desi imi propusesem sa inot in fiecare zi, apa a fost rece si nu am intrat, dar ne plimbam pe plaja cu picioarele goale. Nu m-am expus la soare decat 5 sau 6 ore toata vacanta', a mai povestit Nicoleta.
De cateva zile, Nicoleta Luciu (stanga) a reinceput filmarile pentru telenovela 'Regina'. Primele cadre ale serialului au fost turnate in desertul Sahara, in urma cu doua luni, unde Nicoleta si Cabral au filmat alaturi de bastinasi.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: