luni, 23 iulie 2007

Vacanta la Mauritius - Andrea Banica

Luna aceasta, Andreea Banica a fost surprinsa de iubitul sau, Lucian Mitrea, cu o vacanta de 5 stele in Mauritius. Cei doi au petrecut o saptamana de vis in paradisul tropical.
Andreea Banica, gazda emisiunii 'Departamentul vedete' de la Romantica TV, a fost extrem de fericita cand a auzit ca se va relaxa o saptamana in insulele Mauritius din Oceanul Indian.Sub pretextul ca merg la un concert, iubitul cantaretei a luat-o pe Andreea si a dus-o la aeroport. Acolo a scos biletele cu destinatia Mauritius si a lasat-o pe Andreea fara cuvinte. N-a mai contat ca nu avea bagajul pregatit. Sejurul de 5 stele, pentru care Lucian a platit 10.000 de euro, le-a priit indragostitilor. Andreea si Lucian s-au bucurat de soare, de ocean, de o vizita la gradina zoologica, dar si de plimbarile cu un iaht privat, inchiriat de iubitul cantaretei.Cei doi au preferat sa manance numai peste si fructe de mare. S-au imprietenit repede cu localnicii, care i-au devenit si fani Andreei. Desi nu o cunosteau ca fiind vedeta, au placut-o pentru ca e frumoasa si blonda. Intr-una din zile, ea le-a cantat localnicilor acompaniata de o chitara.
Iata ce 'lighioane' au servit indragostitii la masa! Langustele si crabii s-au numarat printre delicatesele gustate de Andreea si Lucian in timpul sejurului din Mauritius
Sursa: libertatea.ro


A mancat scoici vii
Desi nu mancase niciodata fructe de mare, Andreea s-a indragostit de aceasta specialitate, pe care a comandat-o la toate mesele pe perioada sederii in Mauritius. A incercat si sortimente mai extravagante, in ciuda reactiei lui Lucian. Pe langa languste si crabi, blonda a incercat si scoicile crude. "Le scoteau din apa, le desfaceau cochilia si mi le dadeau sa le mananc asa vii. La inceput le-am mestecat pentru ca nu stiam ca trebuie inghitite direct. Pe parcurs, insa, am invatat si asta", ne-a povestit cantareata. Cand nu experimentau mancaruri noi, Andreea si Lucian faceau plaja pe nisipuri albe, croaziere cu un iaht inchiriat numai pentru ei, inotau printre recifurile de corali si seara de seara se distrau in compania bastinasilor. Toata vacanta i-a mai costat inca 4.000 de euro.
Din vacanta la concertConcediul Andreei Banica s-a terminat mai repede decat prevazuse. Lucian a anuntat-o ca trebuie sa revina in Romania unde blonda avea de sustinut trei concerte intr-o zi si, in loc de zece zile, aceasta s-a bucurat numai sapte de exotismul insulei. Dupa un zbor de 14 ore, de pe Otopeni, cantareata a aterizat direct pe scena.
Sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: