luni, 30 iulie 2007

Catalin Botezatu - jefuit la mare


Creatorul de moda Catalin Botezatu, una dintre cele mai avizate voci din moda contemporana, a comentat pentru Libertatea felul in care se imbraca politicienii. Daca liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost desemnat cel mai prost imbracat ales, presedintele PNG-CD, Gigi Becali, si premierul Tariceanu au tinute impecabile .

Nota 7

C.V. Tudor nu stie sa-si asorteze hainele'Corneliu Vadim Tudor e cel mai prost imbracat politician, desi poarta lucruri de calitate. Spun asta pentru ca l-am vazut iarna ca poarta costume de culoare deschisa si, in plus, nici nu prea le asociaza bine', afirma Botezatu, care i-a acordat nota 7.


Nota 9


Traian Basescu nu iese in evidenta'Nu pot sa-i critic vestimentatia lui Traian Basescu pentru ca nu iese cu nimic in evidenta, dar nici nu face greseli foarte mari. Poate, uneori, din dorinta de a fi prea popular, exagereaza. Ii dau nota 9. Ii vine perfect o tinuta lejera', crede designerul.


Nota 10

Gigi Becali arata impecabilCel mai bine imbracat politician este presedintele PNG-CD, Gigi Becali. 'Imbraca numai costume extrem de scumpe, de foarte buna calitate, cu un gramaj foarte mic. Chiar si tinutele sport stie sa le aleaga foarte bine', crede 'Bote', care i-a dat nota 10.
Nota 10


Tariceanu are bunul-gust in sange'Cred ca Tariceanu are bunul-gust in sange si merita un 10. Primul-ministru se imbraca impecabil. Denota rafinament si eleganta. Pe el stau bine orice haine, de la tinutele sport la smoking', a aratat Catalin Botezatu.

Creatorul de moda a fost jefuit ieri pe plaja

Ieri, Catalin Botezatu a fost jefuit, in timpul unei plimbari pe malul marii. Creatorul a ramas fara bani si bunuri in valoare de 7.000 de euro, dupa ce a fost solicitat sa acorde autografe si sa faca poze cu admiratorii sai. El a povestit ca a lasat doar cateva secunde jos borseta in care se aflau doua telefoane mobile, bijuterii si 2.000 de euro, timp in care aceasta a disparut. Botezatu nu va depune plangere la politie, considerand acest lucru o pierdere de timp.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: