marți, 24 iulie 2007

Divort - Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu divorteaza de sotia lui, Maria. Se pare ca motivul despartirii dintre cei doi este o frumoasa blonda din Republica Moldova, cu care interpretul de muzica populara a fost vazut recent in public.
Dupa un mariaj de mai bine de zece ani, Ionut Dolanescu divorteaza de sotia lui, Maria. De-a lungul timpului, s-a tot zvonit ca au existat neintelegeri intre interpretul de muzica populara si sotia acestuia, multe dintre ele cauzate de relatiile extraconjugale ale artistului. De altfel, Ionut Dolanescu a fost vazut in public, de mai multe ori in ultima vreme, la bratul unei frumoase blonde, de care s-a amorezat. Noua iubita a cantaretului e din Chisinau si este de profesie violonista. Ionut a cunoscut-o cu cateva luni in urma, in perioada in care si-a inregistrat noul album cu Orchestra Lautarii de la Chisinau, condusa de Nicolae Botgros. El are planuri mari cu noua femeie din viata lui, mai ales ca a adus-o pe aceasta la Bucuresti, in casa mamei sale, Maria Ciobanu, chiar daca nu este inca divortat de fosta lui sotie.
Parintii lui Ionut abia asteapta un nepotIonut Dolanescu s-a casatorit cu Maria, actuala sotie, in Australia. La vremea respectiva, parintii lui nu au fost de acord cu aceasta casnicie, cu atat mai mult, cu cat Maria este mai mare decat Ionut. Surse din anturajul familiei Dolanescu sustin ca atat Maria Ciobanu, cat si Ion Dolanescu abia asteapta sa aiba un nepot de la Ionut si iubita lui din Chisinau. Contactata telefonic, Maria Dolanescu nu a dorit sa faca nici un comentariu pe tema divortului dintre ea si interpretul de muzica populara. Ionut nu a fost de gasit.
I-a facut ochi dulci si Andreei Banica
Despre Ionut Dolanescu s-a mai vorbit si in trecut ca si-ar fi inselat sotia cu alte femei. Cu ani in urma, carcotasii barfeau pe seama unei relatii a lui Ionut Dolanescu cu Mariana Ionescu Capitanescu, o interpreta de muzica populara. Inainte de a fi surprins de paparazzi cu noua iubita, s-a vorbit ca Ionut Dolanescu a fost atras si de Andreea Banica, colega lui, cu care prezinta acum o noua emisiune de divertisment la Romantica TV. Afirmatiile presei au starnit reactii negative, atat din partea sotiei interpretului, cat si din partea iubitului solistei.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: