sâmbătă, 28 iulie 2007

Marculescu - o hartuieste sexual pe Evelina



Evelina: «Mărculescu mă hărţuieşte sexual!»

Evelina susţine că este ... O elevă de 16 ani, model la agenţia lui Costin Mărculescu, spune că actorul i-a făcut avansuri şi chiar a ameninţat-o.După mult-mediatizatul scandal cu Carmen Pleşa, fosta sa asociată la Agenţia de modele şi manechine, actorul şi cântăreţul Costin Mărculescu este pus în faţa unei noi acuzaţii de agresiune sexuală, venită din partea unei eleve de 16 ani de la Colegiul Economic Viilor.
Evelina Bran susţine că actorul o terorizează de mai bine de trei luni şi îi trimite, zilnic, zeci de mesaje de dragoste. Speriată de insistenţele acestuia, eleva în vârstă de 16 ani a renunţat să mai frecventeze cursurile şcolii lui de manechine.
"Îmi dă mesaje că mă iubeşte şi mă imploră să mă întorc la cursuri. Într-una din şedinţele de pregătire‚ ţinute la Liceul A.D. Xenopol, Costin a încercat să mă sărute pe sâni şi să mă dezbrace"- afirmă aceasta. Tânăra împreună cu mama sa, Liliana Marin, susţin că Mărculescu afişează un comportament indecent şi cu alte cursante, tot minore:
"L-am surprins de nenumărate ori sărutând şi alte colege de ale mele. Cu unele chiar a întreţinut raporturi sexuale şi chiar cu mamele acestora", a mai spus Evelina.Aceasta îl acuză pe Mărculescu că i-ar fi cerut chiar să fure bani din casă fără ştirea mamei sale prin intermediul unui SMS: "Bombonica zi-mi dacă până luni când pot eu să umblu la bancă poţi să-mi dai 100-150 euro ( dar fără să ştie mama ta şi tot satul)". Tânăra spune că a fost şocată atunci când actorul a invitat-o la lansarea ultimului album al Deliei, prezentând-o ziariştilor, aflaţi la faţa locului, drept logodnica sa.

Evelina ne-a arătat mesajul ... Mai mult, ea susţine că, în ultima vreme, acesta ar fi trecut, tot prin intermediul SMS-urilor, şi la ameninţări de genul : "Dacă pune mâna careva pe tine le rup capu’ (şi lor şi... ţie)!"

Costin Mărculescu ... «Evelina vrea să îşi facă reclamă pe spatele meu»
La rândul său, Costin Mărculescu susţine că tânăra Evelina nu are nici o probă valabilă prin care să-şi susţină acuzaţiile. "Mesajele acelea sunt inofensive şi nu au absolut nici o relevanţă erotică sau pornografică. Este o fată care vrea să-şi facă reclamă pe spatele meu şi este liberă să facă ce vrea. Nu are decât să mă dea în judecată", a precizat actorul.
sursa: clcik.ro

Niciun comentariu: