luni, 30 iulie 2007

Botezatu - Maserati by Botezatu

Seară italiană pe litoralul Mării Negre, într-un eveniment “doi în unu”! În deschiderea festivalului “Summer Fashion 2007”, găzduit ca în fiecare an de terasa Hotelului Rex din Mamaia, eleganţa a dat tonul. La modă au fost nu numai rochiile, ci şi maşinile. Prezentatorul Virgil Ianţu a anunţat, scurt şi cuprinzător, prima colecţie din lume inspirată de... automobile de lux. Elementele-cheie ale bijuteriilor pe patru roţi au fost surprinse de creatorul ineditei desfăşurări de forţe, de la accesoriile în formă de trident până la “aripile negre” ale cailor-putere.

CU PĂRUL... VOLAN. Pelerinele din voal au fost fluturate însă doar de briza mării. De altfel, şi coafura realizată de Laurent Touret a fost în ton: unul dintre modele avea părul aranjat în forma unui volan. Au atras atenţia, cum era de aşteptat, costumele de baie feminine. Rochii de seară, create din materiale preţioase, puternic accesorizate cu cristale Swarovski, au încântat publicul. Modelele colecţiei Maserati by Botezatu au avut ca notă dominantă eleganţa sobră, transparenţa, dar şi senzualitatea. Cireaşa de pe tortul evenimentului a fost chiar maşina, parcată pe plajă. Mai ales femeile s-au înghesuit să conducă luxosul bolid pe cei câţiva metri ai postamentului amplasat pe nisip, dar şi să se fotografieze lângă GranTurismo argintiu. La afterparty, invitaţii au dansat în trei locaţii diferite şi au savurat şampanie în paturile tip baldachin, amplasate chiar pe malul mării.

A capella
Suprasolicitată de prea multele lumini, reţeaua electrică n-a putut duce atâta strălucire. Din fericire, “cortina” a căzut la final. Tenorul Vlad Miriţă a interpretat ultima melodie a minirecitalului său, alcătuit din piese italiene. Fără aportul orchestrei, dar şi fără sonorizare, câştigătorul Mamaia 2006 a demonstrat că are talent şi voce. În schimb, l-a acompaniat publicul, care a format un cor ad-hoc, interpretând refrenul piesei “O Sole Mio” alături de artist.

sursa: jurnalul.ro

Niciun comentariu: