marți, 24 iulie 2007

Costelus Casuneanu VS Ion Ion Tiriac

Maria Marinescu s-a cuplat cu Costelus Casuneanu.

Duminica, ora 00.15. Maria si Costelus au iesit din Mall Plaza, dupa ce vazusera filmul "Greu de ucis 4". In spatele lor, se afla tatal Mariei


Inca "doamna Tiriac", creatoarea de moda a dormit la fiul miliardarului Costel Casuneanu, dupa ce au fost impreuna sa vada la Mall Plaza filmul "Greu de ucis 4"!
Adrian Artene Cu toate ca in divortul ei de Ion Ion Tiriac n-a avut loc nici macar prima infatisare, Maria Marinescu a cazut, mai devreme decat s-ar fi crezut, in bratele altui barbat. Noul partener al creatoarei de moda a devenit cunoscut datorita tatalui sau, un miliardar prieten cu presedintele Traian Basescu.
Au fost la film impreuna cu tatal eiPaparazzii CANCAN au fotografiat-o, duminica noaptea, pe Maria Marinescu in compania lui Costelus Casuneanu, supranumit "Printisorul transporturilor". Cei doi au fost initial la Mall Plaza, unde la ora 22.00 au intrat, impreuna cu tatal adoptiv al Mariei, Bujor Sion, sa vada filmul "Greu de ucis 4". Dupa miezul noptii, in jurul orei 00.15, cei trei au plecat din Mall, cu un Porsche Cayenne, care ii apartine lui Casuneanu Jr. La ora 00.23, ei au oprit in fata vilei din Primaverii, unde Maria locuieste impreuna cu familia ei. Bujor Sion a coborat din masina cu o sticla in mana si a intrat in curte. Imediat, Costelus si Maria au plecat catre un imobil din Dorobanti, situat in spatele BRD, acolo unde Casuneanu Jr. detine un apartament de lux, ca si (interesanta coincidenta!) unul dintre fostii iubiti ai Mariei, si anume fundasul Romei, Cristi Chivu. Costelus si Maria au intrat cu masina lui, Porsche Cayenne, in parcarea subterana a imobilului, de unde au mers la apartament. In jurul orei 03.20, cei doi au revenit la masina parcata si au pornit spre Piata Victoriei. Probabil ca sa nu fie surprinsi de paparazzi, de data aceasta, Maria n-a mai luat loc pe scaunul din dreapta al soferului, ci pe bancheta din spate. In drum, un echipaj de politie l-a oprit pe Costelus si l-a obligat sa sufle in fiola. In acel moment, "Printisorul transporturilor" a observat ca este urmarit de paparazzi si, dupa un ocol scurt prin Bucuresti, s-a intors acasa, in Dorobanti.

Ieri-dimineata, in jurul orei 09.40, el a iesit din imobil si a plecat in oras cu o motocicleta, Maria ramanand, se pare, in casa.


Pana sa se casatoreasca la inceputul acestui an, cu Ion Ion Tiriac Jr. (1) de care a intentat divort dupa doar trei luni de mariaj, Maria Marinescu a trait mai multe iubiri patimase. Ea a avut in trecut o legatura cu Bobby Paunescu (2), apoi cu fotbalistul Cristi Chivu (3) si cu Tudor Vasile (4), fiul fostului premier, Radu Vasile. Pe ultimii doi, Maria i-a impartit, la vremea respectiva, cu vedeta TV Andreea Raicu. Creatoarea de moda a mai fost cuplata si cu un tanar basarabean extrem de bogat, care are afaceri in Romania (5).

Sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: