duminică, 19 octombrie 2008

Vedetele îi sfătuiesc: «Să nu mai ţină cont de gura lumii»


Vedetele feminine cu iubiţi mai tineri cred că dragostea dintre Mihaela şi Dani are viitor:

La 39 de ani, Mihaela Rădulescu a uimit o ţară întreagă atunci când a declarat că iubeşte un bărbat cu 11 ani mai tânăr, pe Dani Oţil. Odată doborâtă bariera vârstei, celor doi nu le rămâne decât să se bucure de o relaţie pe care nimeni nu pare să o înţeleagă. Câteva dintre vedetele feminine de la noi, care s-au oferit să-i dea câteva sfaturi Mihaelei Rădulescu pentru a-şi menţine aprinsă flacăra pasiunii.

Beatrice Rancea: «Relaţia depinde de Mihaela»
Beatrice Rancea, 47 de ani, e mă­ritată cu Doru, 39 de ani: "Admir persoa­ne­le care au curajul să o ia de la capăt şi nu ră­mân într-un cuplu de dragul pre­sei sau al lumii. E de apre­ciat curajul Mi­ha­e­lei de a începe o re­­­la­ţie cu un bărbat mai tânăr. Ea arată ex­­traordinar şi de ace­ea nu cred că are cum să se facă simţită dife­renţa dintre ei. Po­ves­tea lor va dura atât timp cât Mihaela se va simţi bine alături de par­te­ne­rul ei, atâta vreme cât ea se va încărca cu ener­gie din aceasta. Ea va şti si­gur ce are de făcut în aceas­tă re­laţie, care, cred, va de­pin­de foar­te mult de ea. Nu cred că Mihaela are nevoie de sfaturi, pentru că este un om puternic, care a şti­ut în­to­tdeauna ce are de făcut", spu­­ne Bea­­­­trice.


Mihaela Tatu: «Nu contează vârsta»
Mihaela Tatu, 45 de ani, îl iubeşte de câţiva ani pe foto­graful Florin Radu, 37 de ani: "În acest mo­ment al vieţii ei, Mihaela avea nevoie de energia pe care i-o poate oferi Dani. Între ei poate fi o diferenţă şi de 10-20 de ani, iar acest lu­cru nu contează, dacă ei se înţeleg. E doar problema lor! Am văzut, din de­cla­ra­ţiile lor, că au pa­siuni comune, ceea ce e foarte bine. Mihaela şi-a câştigat statutul de fe­meie liberă în cu­get şi simţire şi nu o va afecta ni­cio­­dată ce zice lu­mea despre ea. Ar trebui invidiaţi pentru faptul că au dis­po­n­i­bilitatea să se iubească", crede Mihaela Tatu.

Israela: «Importantă e pasiunea»
Israela Vodovoz, 70 de ani, a şocat o lume întreagă atunci când s-a măritat cu Liviu Arteni, 37 de ani. Ea crede că cel mai important lucru într-o astfel de relaţie e pasiunea: "Dacă există dragoste între ei, pasiune, diferenţa de vârstă nici nu va fi băgată în seamă. Mihaela e foarte frumoasă şi-şi ascunde cei 39 de ani foarte bine. Ea e destul de deşteaptă şi sensibilă încât să fie atentă atât la nevoile ei, cât şi la cele ale lui Dani. Să nu bage în seamă şu­şo­telile răuvoitorilor din jur, şi atunci vor depăşi orice barieră. Oricum, ea ştie ce are de făcut", ne-a declarat Is­raela.

Dana Gheorghe:«Fiecare zi merită trăită»
La 40 de ani, Dana Gheor­ghe nu are nici o pro­ble­mă legată de faptul că iubitul ei, Bogdan Mara, de la Unirea Urziceni are doar 31: "Îi felicit pe Mihaela şi Dani, fac un cuplu foarte frumos. Nu vârsta are legătură cu longevitatea unui cuplu, ci compatiblitatea su­fletelor celor doi. Atâta timp cât ea există, recomandarea mea e să se iubească cât mai mult, adică să-şi manifeste afec­ţiu­nea şi să facă sex chiar şi în fiecare zi, dacă e posibil. Fie­ca­re zi merită trăită. Chiar cred că o relaţie merge mult mai bine când femeia este mai mare", e de pă­rere Dana.

Cristina Spătar: «Să se bucure de povestea lor»
Cristina Spătar, 38 de ani, s-a măritat recent cu Alin Ionescu, 30 de ani: "Tot timpul am crezut în ceea ce mi-a dictat sufletul. Dacă aş fi fost de părere că vârsta are vreo importanţă atunci când vine vorba despre dra­goste, cu siguranţă acum nu aş mai fi fost căsătorită cu Alin. O înţeleg perfect pe Mihaela, pentru că şi eu trăiesc o experienţă asemănătoare. Îi sfă­tuiesc să nu mai ţină cont de gura lumii şi le urez să se bucure în liniş­te de povestea lor de amor", spune Cristina.

PĂREREA SEXOLOGULUI:
«Femeile mature caută lupi tineri»
Sexologul Libertăţii, dr. Erghin Hagi Khalil (foto), de la Centrul Medical Romar, crede că, între 38 şi 45 de ani, femeia se luptă cu rutina unei relaţii emoţionale. "Perioada aceasta e criti­că pentru cupluri, pentru că femeile caută flacăra puternică a iubirii. Scăderea nivelului hormonal induce o reducere a libidoului şi creşterea nevoii de stimulare erotică. Acest fapt poate explica în parte de ce femeile mature caută «lupi tineri», care, în lupta pentru partenera sexuală, fac mare risipă de energie, timp şi emoţii.", crede medicul.

PĂREREA PARAPSIHOLOGULUI:
«Nu vor rezista»
"Nimeni nu apare întâmplător în viaţa cuiva, iar cei doi au mai multe lucruri în co­mun decât s-ar părea la prima vedere", spune Ma­dame Lenoir (foto), parapsihologul consultat de Libertatea. "E o poveste frumoasă, care nu va dura «până când moartea îi va despărţi». Deşi au foarte multe lucruri frumoase şi valori în comun, atât în viaţa lui Dani, cât şi în viaţa Mihaelei, vor mai exista parteneri", spune Madame Lenoir. Ea este convinsă că, şi după divorţ, Elan va rămâne în viaţa vedetei. "Aş putea spune că rolul său în viaţa ei nu s-a încheiat încă", concluzionează parapsihologul.

Aflaţi din Libertatea de mâine ce sfaturi le dau Mihaelei şi lui Dani cuplurile de oameni obişnuiţi între care există diferenţe mari de vârstă
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: