miercuri, 22 octombrie 2008

Mihaela Rădulescu: "În pat, nu ai cum să fii inhibat"

Mihaela Rădulescu continuă să ne surprindă prin tot ceea ce face. După un divorţ care a şocat o intreagă ţară şi după ce a recunoscut relaţia pe care o are cu Dani, cu 11 ani mai tanăr ca ea, Mihaela e acum protagonista unei piese de teatru cu tematică sexuală, care se joacă pe scena Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi şi în care vedeta îşi joacă propriul rol.
“Bad Bed Stories”, un spectacol de teatru gândit ca o emisiune TV, e un “sex-show despre frustrările sexuale ale cuplului contemporan, despre cât de uşor reuşesc oamenii să îşi rateze viaţa, despre singurătatea în doi, despre lipsa de comunicare între parteneri, despre neglijenţă, neatenţie, ignoranţă, egoism, laşitate, complexe, fetişuri, neîmpliniri... şi multe altele”, după cum declara recent Chris Simion, tânăra regizoare a spectacolului care se joacă la Iaşi.
Piesa e concentrată în jurul personajului-cheie, Mihaela Rădulescu, care e prezentă în sală doar prin intermediul unei proiecţii video. Textul şi regia videoproiecţiei sunt semnate de Chris, însă producător e chiar Mihaela, despre care se spune că a şi suportat financiar realizarea acestui proiect.
Monologul din debutul piesei seamănă extrem de bine cu ceea ce se întâmplă în prezent în viaţa divei, care pare că vorbeşte despre tristeţile, bucuriile şi frustrările ei personale. “Bună seara. Suntem în direct la emisiunea «Poveştiri de noapte pentru adulţi». E o emisiune care se întâmplă în pat... pentru că în pat nu ai cum să fii inhibat... Vreau să-ţi arăt cât de rău e să trăieşti într-o relaţie din care a dispărut iubirea, în care uneori ai dispărut şi tu. Vreau să-ţi arăt cât de groaznic e să nu fii atent şi să te laşi dus de frustrările tale până la căutări sexuale extreme...”, spune Mihaela în “Bad Bed Stories”.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: