joi, 9 octombrie 2008

Mihaela şi Elan, de mână la divorţ


Relaxaţi, imbrăcaţi sobru, tăcuţi şi ţinandu-se de mană. Aşa au intrat, ieri, Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg in sala de judecată pentru divorţ. Mai mult, cei doi au ajuns cu aceeaşi maşină in faţa Judecătoriei Sectorului 1. După doar cinci minute, ei au ieşit tot de mână, dar despărţiţi din punct de vedere legal.
"Vă mulţumesc pentru înţelegere", au fost primele cuvinte adre­sa­te presei de Mihaela Ră­dulescu imediat du­pă divorţ. Vedeta TV a mai anunţat că Ayan, fiul ei şi al lui Elan, va rămâne în custodia sa, dar că şi-a păstrat în acte numele de Schwar­tzen­berg. Alte detalii legate de partajul bunurilor comune dobândite în timpul căsătoriei nu au fost făcute publice, cei doi păstrând o dis­cre­ţie totală asupra de­taliilor divorţului, după cum au şi promis.
Pensie alimentară de 2.000 de euro
În decizia de divorţ, pronunţată ieri de Jude­cătoria sectorului 1, se specifică faptul că mariajul se desface din culpă comună. Judecă­to­rii au decis ca fiul celor doi să fie încredinţat mamei, iar valoa­rea pensiei alimentare pe care Elan ur­mea­ză s-o plă­tească lu­nar se ridică la 2.000 de euro. Nu va exista un proces de partaj, cele două părţi urmând să se înţeleagă în această privinţă.A rămas şi fără carnet de conducereDupă proces, Mihae­la şi Elan s-au urcat în­tr-un Mercedes şi au de­marat în trombă, fiind urmaţi de ma­şi­ni pline de body­guarzi şi de paparazzi. Încer­când să scape de presă, Elan, care era la volan, a depăşit tramvaiul, mergând pe sens interzis. Din păcate, el a fost observat şi oprit de un agent de cir­culaţie, care l-a rugat să-l însoţească la secţia de poliţie, unde i-a suspendat permisul pentru 30 de zile. "Po­liţia şi-a fă­cut da­toria. Eu am gre­şit şi a­cum plă­tesc", ne-a de­clarat, în exclusivitate, Elan, după ce părăsit se­diul Brigăzii de Po­liţie Ru­tieră.
Aşa a rămas Elan fără carnet

1. Maşina lui Elan, urmată de cea a bodyguarzilor, a depăşit neregulamentar tramvaiul
2. Echipajul de poliţie a urmărit cele două automobile şi le-a tras pe dreapta
3. Şoferilor li s-au întocmit procese-verbale şi le-au fost suspendate permisele

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: