miercuri, 22 octombrie 2008

Simona-Sensual, pictorial de senzaţie


Simona-Sensual apare într-un nou pictorial de senzaţie. Ea a acceptat oferta revistei COX Tuning & Sound şi s-a lăsat fotografiată alături de cele două mari pasiuni ale sale: caii şi maşinile exotice şi puternice. Cele două hobby-uri ale vedetei şi-au găsit corespondentul perfect în pictorialul realizat pentru că, pe lângă superbul Ford Mustang GT, apare şi Barbie, iapa pe care Simona a învăţat să călărească.
Simona susţine că are două mari pasiuni: caii şi maşinile puternice. Dacă însă bolizii îi sunt (încă) interzişi, vedeta aşteptând să-şi recapete permisul suspendat de poliţie, călăria este hobby-ul pe care Simona-Sensual şi-l permite adeseori.
"Prefer o zi la hipodrom în locul unei seri în Bamboo, mai ales că este mai relaxant. De un an merg cât de des pot la hipodromul de lângă Ploieşti şi-mi petrec o zi, de dimineaţa până seara, călărind. Am învăţat foarte uşor cum trebuie să stai în şa, iar acum pot să spun că este modalitatea mea preferată de distracţie şi relaxare, iar Barbie, iapa albă din fotografii, este partenerul meu de la primii paşi făcuţi în echitaţie", ne-a spus Simona-Sensual. Totuşi, pasiunea pentru maşini puternice, tunate, nu a fost dată uitării, motiv pentru care vedeta a acceptat să pozeze pentru numărul din noiembrie al revistei COX Tuning & Sound lângă un Ford Mustang GT din 2006, unic în România, cu portiere cu deschidere în stil Lamborghini, cu un interior tapiţat integral cu piele fină şi al cărui motor V8 produce nu mai puţin de 450 de cai putere.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: