duminică, 19 octombrie 2008

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil?

Divorţul Răduleascăi de Elan Schwart­zen­berg ne-a luat pe toţi prin surprindere. Dar parcă mai şocant decât destrămarea unui cuplu ce părea bine su­dat a fost faptul că vedeta de 39 de ani s-a cuplat cu Da­ni Oţil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, care are 28 de ani. Aflaţi ce cred cititorii Libertăţii despre ineditul cuplu şi câtă vreme cred ei că va dura amorul dintre cei doi.


«Nu mai mult de câteva săptămâni»

Emilia Coman, 43 de ani, referent bancar: "Nu va dura mai mult de câteva săptămâni. Cred că a fost o chestie de moment, un gest prin care să atragă atenţia presei în altă parte, pentru că toţi vorbeau numai despre divorţul ei. Oricum, diferenţa de vârstă dintre ei e prea mare".

«O să se plictisească de ea»

Geanina Dicu, 21 de ani, studentă: "Ştiu că Mihaela şi-a iubit mult soţul şi sentimentele nu se pot schimba de la o zi la alta. Nu le dau nici o şansă. Nu va ţine mai mult de o lună relaţia. Când e fata mai mică, mai merge. Dar atunci când băiatul e mai tânăr se plictiseşte repede de femeia de lângă el".

«Vor rămâne împreună»

Gabriela Olăriţă, 20 de ani, studentă: "Mihaela are un caracter puternic şi destulă experienţă în viaţa sentimentală. Cred că e o femeie hotărâtă, care ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. El e un tip super, aşa că nu văd unde ar fi problema. Cred că se potri­vesc bine şi vor rămâne împreună".

«Aventura se va termina repede»

Ionuţ Turelschi, 20 de ani, lucrător co­mer­cial: "Orice femeie, atunci când ră­mâne singură, îşi caută un bărbat care să-i satisfacă toate capriciile, in­di­ferent câţi bani ar avea ea. E şi ca­zul lor. Ea singură, el singur, s-au im­plicat într-o aventură-fulger, care se va termina la fel de repede cum a început".

«Se potrivesc foarte bine»

Ficu Pestae, 56 de ani, electrician: "Urmăresc şi emisiunile lui, şi pe ale ei, şi am reuşit să trag o concluzie. Cred că se potrivesc foarte bine. El e un tip deschis, sociabil şi cred că n-o va dezamăgi. De aceea, părerea mea e că vor fi împreună până la sfârşitul vieţii".
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: