joi, 9 octombrie 2008

Gigi şi-a "tras" blog!


Gigi Becali, patronul Stelei, şi-a facut debutul in lumea virtuală, intrand şi el "in randul lumii"! Finanţatorul din Ghencea şi-a făcut blog, deşi, în urmă cu un an, declara că "globurile sunt controlate de securiştii de la SRI şi SIE".
"Tăierea panglicii" a fost executată în stil becalian, cu prima postare: "Mi-am tras blog, hahalelelor!". Ulterior, titlul a fost schimbat in "Bine v-am găsit!". Acum că are locul lui în vasta reţea Internet, Gigi Becali intenţionează să abordeze subiecte precum politica, sportul şi acţiunile de caritate. Cu toate astea, omul de fotbal recunoaşte că nu are de gând să pună chiar el textele online, ci le va dicta, având în vedere că nu se omoară cu scrisul, nu are răbdare şi nici nu se "înţelege" cu computerul.
Cât despre motivele care l-au determinat să îşi schimbe parerea despre bloguri, Gigi consideră că doar aşa poate vedea ce ecou au spusele sale în rândul românilor. Becali se va folosi de interactivitatea permisă de sistem şi are de gând să răspundă atât fanilor, cât şi duşmanilor, după cum declară pe blog.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: