miercuri, 13 octombrie 2010

Daniela Gyorfi nu va putea alăpta din cauza silicoanelor

Daniela Gyorfi se pregăteşte să devină mămică, implinindu-şi astfel cel mai mare vis, insă trăieşte şi cu un regret: nu va putea niciodată să-şi hrănească pruncul de la piept.
Daniela Gyorfi aşteaptă cu nerăbdare momentul când va deveni mămică. Ea s-a decis să nască prin cezariană, la MedLife, o clinică privată din Capitală. Artista a mai mărturisit că la ultima ecografie, în urma căreia a aflat că va avea fetiţă, i-au dat lacrimile: “Nu poţi descrie în cuvinte ceea ce simţi când eşti însărcinată şi asculţi bătăile inimioarei bebeluşului”.

Din păcate, cântăreaţa are şi un motiv de tristeţe, întrucât nu îşi va putea alăpta fetiţa. “Am două operaţii de mărire a sânilor. Dacă nu s-ar fi intervenit la o glandă, nu ar fi fost probleme cu alăptatul. Important este să fie sănătos copilul. Va putea creşte şi cu lapte praf. Nu am altă soluţie”. Daniela a mai mărturisit că, din superstiţie, nu va cumpăra nimic pentru micuţa Maria până când aceasta se va naşte, cu excepţia unui cărucior.
Nunta şi botezul, în aceeaşi zi

Daniela şi George sunt decişi să devină oficial soţ şi soţie, mai ales că acum vor fi şi părinţi. Conform www.showbiz.ro, George intenţionează să o ceară de nevastă din nou pe Daniela, după ce aceasta va naşte, adică în luna februarie a anului viitor.

Aşa că botezul micuţei Maria va coincide cu nunta, cei doi dorind ca ambele evenimente să fie făcute în aceeaşi zi. Cât despre activitatea profesională, aceasta va fi întreruptă foarte puţin. Daniela va renunţa la scenă în ianuarie şi va reveni la şase săptămâni după naştere.

George o duce la SPA

Cu două zile în urmă, când Daniela Gyorfi a împlinit 42 de ani, iubitul ei, George Tal, i-a făcut cadou câteva zile de odihnă la un centru SPA din Târgu Mureş. “Fiind însărcinată, are nevoie de linişte”, a declarat Tal pentru showbiz.ro.

Niciun comentariu: