miercuri, 13 octombrie 2010

Carmen Harra: "Erau obsedaţi că Mădălina Manole l-ar avea pe Necuratul în ea"

Carmen Harra continuă seria dezvăluirilor în ceea ce priveşte moartea prematură a cântăreţei Mădălina Manole. Cunoscuţii artistei vorbesc despre blesteme, de vraci, de practici de exorcizare, de "otrăvirea spre purificare" a pământului adus din cimitir în curtea casei artistei. Parapsihologul spune că astfel de practici puteau ajuta la invocarea spiritelor rele în jurul vedetei.

„Dacă se demonstrează ceea ce spune tatăl Mădălinei Manole, că pământul din grădina ei era adus dintr-un cimitir, este clar că nu este ceva în regulă. Eu nu simt că acel pământ ar fi fost adus de Mădălina. Credinţele vechi susţin că pământul din cimitir ajută la invocarea spiritelor rele, este un simbol mistic, un fel de magie aducătoare de energie negativă. Înclin să cred că mama lui Petru nu este străină de practicile de acest gen. Cineva i-a sfătuit ce să facă. Petru Mircea şi mama lui, Mădălina Mircea erau obsedaţi că Mădălina l-ar avea pe Necuratul în ea", a afirmat Carmen Harra îmtr-un interviu acordat ziarului Ring.

Clarvăzătoarea este de părere că artista a fost "terminată" psihic de către cei care i-au fost aproape în ultimele luni de viaţă: "Mădălina era deja vulnerabilă emoţional şi ultimul lucru de care avea nevoie erau practicile mistice. Chiar dacă nu a fost cu premeditare - cel puţin în mintea soţului ei, Petru Mircea, atitudinea lui în acest caz îl acuză".

Niciun comentariu: