vineri, 12 octombrie 2007

Radu Ştefan s-a despărţit de iubita lui «Miss»


Tocmai când este pe cale să facă o carieră de succes în modeling, Cristina (20 de ani) s-a despărţit de fotbalistul Radu Ştefan, din cauza “lipsei de comunicare”. Cei doi îşi făcuseră chiar planuri de nuntă pentru sfârşitul acestui an, naşii urmând să fi fost Diana şi Claudiu Niculescu.
Cristina şi Radu au apărut pentru prima oară împreună la cununia Dianei Munteanu cu fotbalistul Claudiu Niculescu, ce avut loc în urmă cu câteva luni. Apariţia celor doi a atras multe priviri, în special pentru tânăra şi frumoasa prietenă a dinamovistului, “vinovată” de cuplarea lor făcându-se Mihaela, soţia lui Cristi Borcea.
Studentă la Drept, Cristina (20 de ani) cochetează de ceva vreme cu moda, ea numărându-se joi seară printre cele 11 concurente de la Miss Bucureşti 2007, alături de Alexandra Enăchescu, iubita unui alt fotbalist dinamovist, Cristi Pulhac.
Deşi a reuşit să obţină unul dintre premiile speciale ale serii, devenind imaginea Michele Beauty Center&SPA (salon al cărui general manager este Mihaela Borcea), Cristina a mărturisit ziariştilor prezenţi la eveniment că trece prin-tr-o perioadă mai dificilă, despărţindu-se recent de fotbalistul Radu Ştefan: “Nu mai suntem împreună. Am decis să ne despăţim din cauza lipsei de comunicare”.
Cătălin Botezatu a creat ţinutele fetelor şi a fost totodată preşedintele juriului, din care au mai făcut parte Mihaela Borcea şi Zina Dumitrescu (care a ajuns la Cabaret într-o superbă limuzină Lincoln de 9 metri lungime).
Prezentatoarea Dana Săvuică a purtat nişte superbe bijuterii Rosato, imaginea acestora fiind celebra actriţă Demi Moore. La eveniment au mai fost prezenţi Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Mihai Albu, Irinel şi Monica Columbeanu etc. Miss Bucureşti are 15 ani
Câştigătoarea concursului a fost nimeni alta decât mezina competiţiei, Sanda Apachiţei, în vârstă de doar 15 ani, care a primit un weekend în străinătate şi o seară romantică în limuzină pentru ea şi alte şapte prietene. Pe locul 2 s-a situat Ana Moise (21 ani), iar Alexandra Enăchescu (prietena fotbalistului Cristi Pulhac) a obţinut premiul 3.


sursa: click.ro

Niciun comentariu: