sâmbătă, 13 octombrie 2007

Păzite de negri, cu mitraliera!



Anca Neacşu, Andra Teodorescu şi Ana Maria Ferentz au făcut furori în Africa.


Aventura pe Continentul Negru a început pe 5 octombrie şi s-a încheiat în urmă cu două zile, când fetele au ajuns la Bucureşti. Andra şi Anca au povestit pentru Click! peripeţiile lor în Nigeria, acolo unde au susţinut două spectacole într-un cadru exclusivist.
După ce au făcut injecţiile obligatorii împotriva febrei galbene şi au luat pastile pentru a preveni malaria, Andra Teodorescu, Anca Neacşu şi Ana Maria Ferentz şi-au început aventura în Africa, însoţite de alte două prietene. Călătoria a fost organizată de Andra, fostă vedetă Playboy.Nu au avut voie să se îmbrace sexy“Am fost cazate în Lagos, la un hotel superb de cinci stele, unde am avut parte de o surpriză de proporţii. Ne-am trezit la uşa camerei cu o croitoreasă trimisă de organizatori pentru a ne confecţiona costume tradiţionale africane. Ar fi trebuit să purtăm fuste lungi, bluze largi şi turbane, dar am reuşit să ajungem la un compromis”, a povestit Andra pentru Click!.
În Nigeria, fetele s-au lovit mai tot timpul de restricţiile legate de religie şi tradiţie: nu au avut voie să se îmbrace sexy, să fumeze sau să consume alcool în locurile publice. Pentru siguranţa lor, româncele au fost păzite în permanenţă cu mitraliera. “Peste tot pe unde mergeam cu microbuzul eram păzite cu un Kalaşnikov. Colaboratorii noştri din Londra, care s-au ocupat de toate detaliile organizatorice, au avut grijă să fim în siguranţă”, ne-au mai spus fetele.


sursa: click.ro

Niciun comentariu: