sâmbătă, 13 octombrie 2007

Helciug, «luna de lapte» în Insulele Caraibe


Liderul trupei Spitalul de Urgenţă îşi va lua soţia, pe Elena, fostă producătoare de emisiuni de la Antena 1, şi vor merge împreună 10 zile în Antigua şi Barbuda, o ţară-insulă de vis situată în Marea Caraibelor.
După o vară plină de concerte, Elena şi Dan se vor recrea lângă Marea Caraibelor, mai precis în Antigua şi Barbuda, unde se vor bucura de soare, mare şi plajă. “Este un fel de lună de lapte pentru noi. N-am apucat să ne cununăm deocamdată decât la Primărie. Urmează ca nunta propriu-zisă s-o facem la primăvară şi apoi va urma şi o binemeritată lună de miere”, a declarat pentru Click! Dan Helciug.
Cei doi tineri însurăţei vor profita din plin de intimitate pentru că băieţelul lor, Luca Dan, în vârstă de doar cinci luni va rămâne acasă. “Îl vom lăsa cu bunicii.Tocmai a împlinit cinci luni şi este foarte cuminte. Nu e deloc răsfăţat şi nici nu ne face probleme deloc”, a mai spus solistul.
Deşi Dan şi Elena îşi programseră nunta astă-vară la malul mării (în Vama Veche), ei s-au văzut nevoiţi să o amâne pe ultima sută de metri din cauza programului foarte încărcat al artistului. “Ne-am hotărât să facem până la urmă o nuntă foarte mare, cu mulţi invitaţi, anul viitor, prin martie-aprilie. Cred că vom opta pentru Clubul Diplomaţilor, o locaţie destul de încăpătoare”, ne-a mai mărturisit acesta.
Până atunci, trupa Spitalul de Urgenţă va lansa la sfârşitul anului un nou album intitulat “FPS” (Fotbal, Politică şi Sex). “Acestea sunt domeniile la care românul se pricepe cel mai bine. Va fi un album- satiră, aşa cum i-am obişnuit pe fanii noştri. Luna aceasta vom semna şi cu o nouă casă de producţie”, a adăugat Dan Helciug.
Antigua şi Barbuda sunt două insule situate în estul Mării Caraibelor, la limita Oceanului Atlantic. A fost locul preferat al regretatei Prinţese Diana şi al prinţilor moştenitori. Eric Clapton are un domeniu foarte întins pe insulă, iar familia regală britanică deţine mai mult de o treime din Barbuda. Helciug nu va merge însă însoţit de micuţul Luca, în vârstă de 5 luni.


sursa: click.ro

Niciun comentariu: