joi, 4 octombrie 2007

Lazarus şi-a luat puşcă şi pistol

Incisivul realizator OTV Luis Lazarus a “reuşit” să supere multă lume cu ancheta pe care o face despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, din Braşov. Jurnalistul a primit mai multe ameninţări directe, dar spune că nu îi este frică pentru că este înarmat “până în dinţi”. Are câine, puşcă şi pistol şi este în permanenţă “conectat” la o firmă de bodyguarzi.
Dacă ar fi atacat în casă va fi vai şi amar de cel care încearcă, spune Lazarus. Chiar dacă ar fi să treacă vreun atacator de sistemul sofisticat de alarmă a vilei, după gard aşteaptă furios Armand, un câine cât un urs.
“E încă pui, are doar un an, dar are 80 kg şi este un Ciobănesc caucazian foarte agresiv”, spune jurnalistul OTV.
În plus, Lazarus are şi o puşcă de colecţie - pe care nu o poate scoate de pe proprietate, dar pe care poate să o folosească în apărare.
“Este o puşcă Suhl, clasificată ca armă de colecţie, nu poate fi scoasă din casă, dar o pot folosi legal pentru apărarea proprietăţii”, precizează Luis Lazarus. De parcă nu ar fi de ajuns, realizatorul OTV are şi un pistol pe care îl poartă în toc, la curea, pregătit să facă gaură, dacă este nevoie.
Ca să fie în siguranţă, Luis Lazarus are contract cu o firmă de bodyguarzi şi este suficient să apese un buton din maşină şi în trei minute apar “băieţii”.
“Până acum, primeam câteva mesaje negative, din câteva sute, pe zi. Acum, au început să apară ameninţările, prin SMS, pe e-mail şi la redacţie. Nu-i nimic, mie nu mi-e frică. Îi aştept, pregătit pentru orice situaţie, mai spune Luis Lazarus.

sursa: click.ro

Niciun comentariu: