sâmbătă, 27 iunie 2009

A stat şase luni în avion cu Michael


O româncă a fost stewardesă în aeronava cu care megastarul a călătorit în turneul mondial «History», din anul 1996.
Dana Costea, “vocea” ştirilor de la Radio România Actualităţi, se numără printre româncele care au avut ocazia să se afle, pentru o perioadă de timp, foarte aproape de Michael Jackson. În 1996, ea l-a însoţit pe megastar, vreme de şase luni, prin toată lumea, în cadrul turneului “History”.


Pe atunci, Dana era stewardesă la compania româno- americană Jaro. Ea, împreună cu alţi nouă români, a fost cooptată în echipa care urma să-l însoţească pe cel mai popular artist al planetei în turneul său mondial. Cu toate că nu i s-a permis niciodată să se fotografieze cu Michael, amintirile care i-au rămas din acea perioadă sunt mai proaspete ca niciodată: “Michael era un om simplu, fără fiţe, deşi era cine era. Toţi îl respectau şi îl vorbeau numai de bine. Era un tip foarte timid, care încerca să-şi învingă emotivitatea prin excentrităţile sale. Era obsedat însă de sănătatea sa, purta mereu o mască pe faţă”, ne-a povestit Dana.
Românca îşi aduce aminte că, prima oară când a păşit în avionul închiriat de Michael Jackson pentru acest turneu, a rămas impresionată: “Avea o sufragerie imensă, o baie şi un dormitor plin cu jucării de pluş”, a mai spus ea.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: