duminică, 28 iunie 2009

Le-a interzis sa-i filmeze vanataile


Sotia lui Irinel a lasat sa se inteleaga ca s-a pricopsit cu semnele de pe picioare in urma unui episod amoros.
Monica Columbeanu s-a afisat la mai multe evenimente cu niste vanatai destul de evidente pe picioare. Chiar daca atunci nu s-a sfiit sa poarte rochii scurte care sa-i dezveleasca semnele de buna purtare, ea i-a interzis cameramanului de la emisiunea "No comment" by Monica Columbeanu de la B1 TV sa ii filmeze genunchii si picioarele, tocmai din acest motiv. "Nu ma filma, nu ma filma!", i-a spus ea operatorului in timp ce se afla la coafor, pentru a-si vopsi parul. Intrebata de unde are acele vanatai, sotia lui Irinel a inceput sa rada cu subinteles, facand fete-fete. Intr-un final, ea a catadicsit sa spuna, fara prea multa convingere, ca se loveste de mobila, dar si de aceasta data razand in hohote de una singura, ca si cum si-ar fi adus aminte de ceva anume. "Ce sa fac, mai, daca ma lovesc... de mobila?", a intrebat ea retoric. Concluzia a fost ca Monica a dorit sa se inteleaga ca s-a pricopsit cu semnele de pe picioare in urma unor episoade amoroase pline de pasiune.
Nu renunta la rochii scurte decat pentru biserica
Unul dintre evenimentele la care a fost fotografiata avand vanataile pe picioare a fost lansarea de album a Anamariei Ferent, care a avut loc, in urma cu o luna, la clubul Bellagio din Capitala.
Desi era constienta de semnele pe care le are, ea a purtat o rochie scurta care i-a dezvelit cu generozitate picioa-rele si, odata cu ele, si co-lectia de echimoze. In schimb, cand a fost la targul de obiecte bisericesti, ea a tinut sa se prezinte intr-o tinuta foarte decenta, imbracand o rochie alba destul de lunga si deloc decoltata. Se pare ca a fost inspirata, intrucat a fost felicitata de un preot care i-a urat toate cele bune.
sursa: cancan.ro

Niciun comentariu: