sâmbătă, 27 iunie 2009

Ramona Gabor a rămas fără implanturi


Pentru că nu a respectat indicaţiile medicului, sora Columbencei a fost nevoită să-şi scoată silicoanele care-i făceau picioarele frumoase.

În urmă cu câteva luni, Ramona s-a “tunat” la clinica dr. Alberts, remodelându- şi nasul, mărindu-şi sânii şi punându-şi silicoane în gambe. Această ultimă operaţie n-a fost însă, în cazul ei, un succes. Deşi era foarte mândră de noile ei picioare fără “paranteze”, am aflat că sora Monicăi Columbeanu şi-a scos recent implanturile. Am vrut să aflăm de ce şi ne-a lămurit chiar medicul care i-a făcut operaţia: n-a respectat indicaţiile portoperatorii, silicoanele s-au deplasat, iar înlăturarea lor a devenit absolut necesară.
“Ramona este unul din cazurile cu indicaţie certă pentru modelarea gambelor cu implanturi siliconice. Rezultatele au fost uimitoare, dar indicaţiile post- operatorii nu au fost respectate. După o astfel de operaţie, timp de minimum trei luni nu ai voie să mergi pe tocuri mai mari de 5 cm. Din păcate, programul Ramonei nu i-a permis un astfel de repaus, pentru că a avut nenumărate prezentări de modă. Abia ajungea la pansamente, iar operaţiile la picioare s-au închis mai greu decât ar fi fost normal. La trei luni de la operaţie, când a venit la consult, am constatat că poziţia acestora era deja anormală şi am hotărât să le scoatem”, ne-a declarat dr. Adina Alberts.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: