sâmbătă, 27 iunie 2009

S-a plimbat două ore prin pădure


Doborat de durere in urma pierderii copilului său de doar trei săptămani, Silviu Prigoană a simţit nevoia să se reculeagă. Aşa că, însoţit de naşul său, Eduard Martin, tatăl îndurerat s-a plimbat, după înmormântare, ore în şir, cu maşina, pe străzi, iar apoi a poposit în pădurea de lângă Pipera.
Miercuri, imediat după înmormântarea fiului său de doar trei săptămâni, Silviu Prigoană nu a avut puterea să se întoarcă acasă, el rătăcind ore în şir pe străzile Bucureştiului. Într-un final, soţul Adrianei Bahmuţeanu, însoţit de naşul său, Eduard Martin, a ales aerul curat şi calmul liniştitor ale pădurii din Pipera. Acolo, omul de afaceri a mai petrecut două ore, plângându- şi durerea pierderii micuţului Eduard Darius.

A vrut să-şi plângă copilul în singurătate

“Ne-am plimbat cu maşina şi am ajuns în pădurea Pipera, unde am mai stat ceva vreme. Am preferat să mergem acolo pentru a ne reculege în linişte”, ne-a spus naşul soţilor Prigoană, Eduard Martin, cel care a fost alături de afacerist în tot acest timp. Când a ajuns acasă, după plimbarea din pădure, Prigoană a fost întâmpinat de fiul său de aproape doi ani, Maximus. L-a luat în braţe, l-a răsfăţat puţin, micuţul reuşind să-i smulgă un zâmbet tatălui său, care a intrat în casă cu el.
sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: