luni, 14 ianuarie 2008

Monica Anghel a vrut să se sinucidă la 20 de ani!


La vârsta de 20 de ani solista s-a lăsat convinsă de un chirurg plastician să-şi facă liposucţie abdominală. Interventia chirurgicală a declanşat septicemie, iar Monica a fost la un pas de a se sinucide din cauza unei depresii.
Deşi avea doar 53 de kilograme, în anul 1993, doctorul i-a sugerat că va avea un abdomen de invidiat în urma acestei operaţii. Solista s-a lăsat convinsă, însă a avut foarte mult de suferit: “Vomitam sânge, iar în loc de două incizii aveam toată burta tăiată de la un capăt la celălat. După ce m-a văzut a doua zi, doctorul a fugit în America”, a povestit Monica Anghel, în cadrul emisiunii “Conferinţa de presă”, de la Antena 2, moderată de Diana Munteanu Niculescu.
După aceasta, a urmat o perioadă în care nici un doctor nu a reuşit să şi închidă operaţia, care începuse să putrezească, după cum susţine însăşi cântăreaţa. În acele momente, “anesteziată” de durerea insuportabilă şi fără o reuşită medicală, Monica a vrut să se sinucidă. Salva-rea a venit, însă, de la fostul său soţ, care, în urma mai multor operaţii, a reuşit să o vindece şi să-i repare estetic ceea ce greşise medicul american.

sursa: click.ro

Niciun comentariu: